ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.3.12

Αποκαλύψεις-σοκ για τη λαθρομετανάστευση


Τα «Επίκαιρα» συνεχίζουν τις έρευνές τους για τα μεγάλα ζητήματα που επηρεάζουν την πορεία της χώρας την περίοδο της κρίσης. Στο τεύχος 128, που κυκλοφορεί την Πέμπτη 29 Μαρτίου...
 
Αποκαλύψεις-σοκ για τη λαθρομετανάστευση
παρουσιάζεται η μεγάλη και αποκαλυπτική έρευνα για το δυσεπίλυτο πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης που τείνει να πάρει τη μορφή κοινωνικού τσουνάμι, με πολλαπλές συνέπειες για τη χώρα.

Η λαθρομετανάστευση συνιστά εδώ και χρόνια τη μεγαλύτερη ασύμμετρη απειλή για την Ελλάδα. Ο μεταναστευτικός όγκος που δέχεται η χώρα επί σειρά ετών είναι υπέρμετρα δυσανάλογος με τα δημογραφικά της δεδομένα. Η δε ένταση και διάρκεια της λαθρομεταναστευτικής ροής καθιστά εξαιρετικά δυσχερή τον έλεγχό της, ακόμα και το μετριασμό της. Στη «φυσική» εξέλιξη του φαινομένου πρέπει να προστεθεί ο παράγων Τουρκία. Η Άγκυρα χρησιμοποιεί τη λαθρομετανάστευση ως εργαλείο ανορθόδοξου πολέμου, επιχειρώντας, μέσω ενός ολόκληρου μηχανισμού «διευκόλυνσης» που έχει στήσει, να καταπονήσει δημογραφικά, οικονομικά και επιχειρησιακά την Ελλάδα.


- Τα «Επίκαιρα» αποκαλύπτουν τον τρόπο δράσης των κυκωμάτων trafficking μέσα από απόρρητα έγγραφα εσωτερικής διακίνησης της ΕΥΠ και του υπουργείου Εσωτερικών.


-  Πώς νοικιάζουν γυναίκες με το μήνα!


- Στοιχεία για το «γόρδιο δεσμό» του μεταναστευτικού προβλήματος και τις συνέπειες του για τη χώρα.

- Οι επιπτώσεις στην εθνική ασφάλεια της χώρας και οι τρόποι αντιμετώπισης του προβλήματος.


- Τι δείχνει η ευρωπαϊκή και διεθνής εμπειρία στο ζήτημα;

- Τι προτείνουν για το ρόλο του στρατού πρόσωπα που έχουν υπηρετήσει σε επιτελικές θέσεις;


- Τα διαχρονικά λάθη των ελληνικών κυβερνήσεων που καταδεικνύουν ότι η ελληνική Πολιτεία αποδείχθηκε ανέτοιμη, και κατά συνέπεια αναποτελεσματική, να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης/

- Έλληνες θύματα του trafficking στην Κύπρο αλλά και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο

- Ασύμμετρες απειλές από την εμπορία ανθρώπων στα Βαλκάνια και στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας και τη δράση του οργανωμένου εγκλήματος.

Επικαιρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: