ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.3.12

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ . ΕΧΟΥΜΕ....ΧΟΥΝΤΑ !!! [ ΕΛΑΣ: Προπόνηση σύγκρουσης, με αστυνομικούς ντυμένους αναρχικούς !!! ]

Εκατοντάδες αστυνομικοί παριστάνουν τους... αναρχικούς και κτυπούν ανελέητα με πέτρες και άλλα αντικείμενα διμοιρίες των ΜΑΤ που προσπαθούν να τους συλλάβουν. Οι αστυνομικοί, πρωταίτιοι των επεισοδίων, υποχωρούν για λίγο, ανασυντάσσονται και εξαπολύουν νέα επίθεση εναντίον των... συναδέλφων τους. Και μόλις κάποιος για τις ανάγκες της άσκησης «αναρχικός» συλληφθεί λογοδοτεί ενώπιον των ανωτέρων του για ατολμία και έλλειψη ευελιξίας!

Τον τελευταίο καιρό το σενάριο παίζεται καθημερινά όχι στην πλατεία Συντάγματος και στα πέριξ, αλλά στο εκπαιδευτικό κέντρο της Αστυνομίας στο Μαρκόπουλο. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο αστυνομικοί συγκρούονται για ώρες μεταξύ τους με... άγριες διαθέσεις. Η ΕΛ.ΑΣ. μετά τα τελευταία καταστροφικά επεισόδια στην Αθήνα αποφάσισε να προχωρήσει σε προσημείωση των συγκρούσεων με τους ταραξίες, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίζει αποτελεσματικότερα τους κουκουλοφόρους.


Η ηγεσία της ΕΛΑΣ έχει διαπιστώσει τεράστιο κενό στον τρόπο αντιμετώπισης από τους αξιωματικούς της δράσης ομάδων αντιεξουσιαστών στην Αθήνα και έτσι έχει οργανώσει ταχύρρυθμα φροντιστήρια για τον «χειρισμό ταραχών».

Πρόβα τζεναράλε

Μάλιστα την ερχόμενη Τετάρτη 4 Απριλίου στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Ακαδημίας στην Αμυγδαλέζα θα γίνει άσκηση - «πρόβα τζενεράλε» για την εκπαίδευση των αστυνομικών σε διάφορα σενάρια εγκληματικών ενεργειών, με κύριο την αντιμετώπιση διαδηλωτών και την πρόκληση επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας.


Τον ρόλο των κουκουλοφόρων θα αναλάβουν και πάλι εκπαιδευόμενοι αστυνομικοί προκειμένου, όπως λένε οι αξιωματικοί, «να μπουν στην ψυχολογία των ταραξιών». Το παρόν στο «θέατρο των συγκρούσεων» θα δώσει και η ηγεσία της ΕΛΑΣ.


Τα προγράμματα πρακτικής εκπαίδευσης των αστυνομικών στην αντιμετώπιση επεισοδίων οργανώνονται από τους υπευθύνους της Σχολής Αξιωματικών της ΕΛΑΣ, που έχει έδρα στις εγκαταστάσεις της Αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα, μετά τη διαπίστωση ότι πολλοί αστυνομικοί υστερούν στην «πρακτική αντιμετώπιση» κρίσιμων περιστατικών. Στο κέντρο εκπαίδευσης του Μαρκόπουλου μαθαίνουν να αντιμετωπίζουν διάφορα σενάρια με καταδιώξεις κακοποιών που επιβαίνουν σε ΙΧ, με προσομοίωση της αιματηρής συμπλοκής στου Ρέντη πριν από έναν χρόνο, με ομηρείες πολιτών κλπ.


Ιδιαίτερο βάρος ωστόσο δίνεται τις τελευταίες ημέρες στην «ανάλυση των επεισοδίων» στο κέντρο της Αθήνας. Οι εικονικές «ταραχές» στο Μαρκόπουλο διαρκούν περίπου δέκα ώρες κάθε ημέρα εκπαίδευσης και χωρίζονται σε 20 φάσεις, προκειμένου να εκπαιδευθούν συνολικά περίπου 100 αξιωματικοί.

Προσομοίωση επεισοδίων

Το σενάριο τοποθετεί αντιμέτωπες δύο πραγματικές διμοιρίες των ΜΑΤ, που προσκαλούνται για αυτόν τον λόγο από την έδρα της υπηρεσίας στου Γουδή, απέναντι σε 150 αστυνομικούς που υποδύονται αναρχικούς, κουκουλοφόρους και χούλιγκαν. Οι «ταραξίες» πετροβολούν διαρκώς τους συναδέλφους τους των ΜΑΤ.


Τέσσερις αξιωματικοί αναλαμβάνουν ανά δύο ως υπεύθυνοι διμοιρίας και δίνουν εντολές για την καταστολή των... ταραχών που προκαλούν συνάδελφοι τους. Ετσι, στο «στίβο» του Μαρκοπούλου ακολουθεί άγρια σύγκρουση με τους άνδρες των ΜΑΤ υπό τις εντολές των εκπαιδευόμενων αξιωματικών να υποχωρούν, να αντεπιτίθενται και να κάνουν κυκλωτικές κινήσεις για την σύλληψη των «κουκουλοφόρων» συναδέλφων τους.


Στόχος τους είναι να μην εγκλωβισθούν από τους επιτιθέμενους, αλλά και να συλλάβουν όσο το δυνατόν περισσότερους «ταραξίες» μπορούν. Ακολουθεί βαθμολόγηση των υπευθύνων των διμοιριών για την διοικητική απόδοση τους με κριτήριο τον αριθμό των συλλήψεων, αλλά και την ασφάλεια των διμοιριών των ΜΑΤ. Από την άλλη ωστόσο πλευρά δίνονται «αρνητικοί βαθμοί» και ασκείται ανάλογη κριτική σε όσους αστυνομικούς - «κουκουλοφόρους» συλληφθούν, αφού θεωρείται ότι δεν έχουν τα ρεφλέξ και την ετοιμότητα να αντιδράσουν σε τέτοιου είδους κρίσιμες περιστάσεις.                           ΠΗΓΗ    ΤΟ ΒΗΜΑ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: