ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.3.12

Στον τάκο πάλι ο Καμμένος

Paraskevi13 Kammenos Στον τάκο πάλι ο ΚαμμένοςΣτον τάκο πάλι ο Καμμένος
Όπως είθισται σε προεκλογικές περιόδους, λίγα είναι τα άπλυτα που δεν βγαίνουν στην φόρα. Μαζί, βέβαια, βγαίνουν και τα «πλυμμένα» ή και τα… «ξεπλυμμένα». Σε μία από αυτές τις κατηγορίες ανήκουν και οι γνωστές πληροφορίες που ανασύρθηκαν σήμερα από την εφημερίδα «Παρασκευή +13» του γνωστού δημοσιογράφου Αιμίλιου Λιάτσου, σχετικά με δραστηριότητες του προέδρου των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» Πάνου Καμμένου. Η εβδομαδιαία εφημερίδα σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της επαναφέρει στην δημοσιότητα παλαιότερες καταγγελίες για τον Πάνο Καμμένο, οι οποίες ανάγονται στην εποχή του χρηματιστηρίου, αναφέροντας ότι ο βουλευτής είχε αγοράσει μετοχές ύψους 9,5 δισ. δρχ. το 2000 και δύο χρόνια μετά, με βάση το πόθεν έσχες του βουλευτή και το οποίο επικαλείται η εφημερίδα, εμφάνιζε κέρδη 1 δισ. δρχ. Επικαλείται μάλιστα δήλωση του βουλευτού της ΝΔ, Γεράσιμου Γιακουμάτου, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει τον Καμμένο πρωταγωνιστή στη φούσκα του χρηματιστηρίου, όπως και το ότι το 1996 κατηγορήθηκε για απιστία σε βαθμό κακουργήματος για την υπόθεση «Ελίντα«.
Ο Πάνος Καμμένος με την σειρά του, κατά την πάγια τακτική του, απήντησε μέσω Facebook και μίλησε για λάσπη από το ΠΑΣΟΚ και την Ν.Δ. και επικαλέστηκε αθωωτικές αποφάσεις για τις εν λόγω υποθέσεις. Εντύπωση, πάντως, προκαλεί το τρίτο σημείο της ανακοίνωσης του κ. Καμμένο, η οποία λέει: «Ο Αιμίλιος Λιάτσος μετά την συνάντηση στα Κιούρκα με την εταιρεία επικοινωνίας του ΔΝΤ που εργολαβικά πήρε την επιχείρηση λάσπης εναντίον μου έλαβε γραπτό μήνυμα μου για όλα τα παραπάνω (σ.σ. εννοεί τις αθωωτικές αποφάσεις) που αγνόησε

Δεν υπάρχουν σχόλια: