ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.3.12

Αφιξη αμερικάνικου αεροπλανοφόρου στον Πειραιά

Του Γιάννη Κανελλάκη
Σε πυρετό προετοιμασιών και λήψη έκτακτων μέτρων βρίσκονται τις μέρες αυτές αρμόδιες υπηρεσίες στην Αθήνα και στον Πειραιά, ενόψει της άφιξης –σύμφωνα με πληροφορίες- του Αμερικάνικου αεροπλανοφόρου Ιντερπράις, στο λιμάνι του Πειραιά ίσως και αύριο. Πάνω στο αεροπλανοφόρο, το οποίο θεωρείται το πλέον γέρικο στην Αμερική, θα βρίσκονται 5.000 άτομα, πλήρωμα και εκπαιδευμένα κομάντος, που συμμετέχουν σε ειδικές αποστολές.
Το αεροπλανοφόρο θα συνοδεύει ένα καταδρομικό με 700 άτομα πλήρωμα με ειδικούς εξοπλισμούς. Το αεροπλανοφόρο θα παραμείνει στη θαλάσσια περιοχή του Πειραιά 2-3 ημέρες και στη συνέχεια, θα αποπλεύσει για περιοχές κοντά στο Ιράν, σύμφωνα με πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: