ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.3.12

ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ!! ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΚΛΟΓΩΝ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΩΜΑ ΟΤΙ ΘΑ "ΣΦΑΞΟΥΝ" ΤΟΝ ΛΑΟ ....ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΕΡ ΟΠΟΙΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ


 Δεν είναι ένα ...δεν είναι δύο .... κάθε μέρα ανακοινώνονται ανενδοίαστα τα μετά τον Ιούνιο μέτρα  όπως το νέο φορολογικό το οποίο παραθέτουμε παρακάτω, και το οποίο ΣΦΑΖΕΙ στην κυριολεξία τον μικρομεσαίο Έλληνα, ως επίσης και έγινε γνωστό διά στόματος της πραγματικής Διοίκησης της χώρας (Τρόικας) ότι ο σχεδιασμός τους προβλέπει όντως την εξαθλίωση των ελλήνων αφού δρομολογούνται οι μισθοί στα 150 €!!
Όλα αυτά αποκαλύπτονται και γίνονται αποδεκτά στην ουσία τόσο από τους δύο εν δυνάμει (έτσι πιστεύουν) διεκδικητές την εξουσία κατόπιν της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης! όσο και κάποιων συμπολιτών μας οι οποίοι αν και μεροκαματιάρηδες , μισθωτοί, συνταξιούχοι αλλά και αυτοαπασχολούμενοι τάσσονται.... με τα κόμματα της εξαθλίωσης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ !!
ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ!!!!
================================================
Πρόσθετες επιβαρύνσεις στα χαμηλά εισοδήματα
από τη μείωση των κλιμακίων

Ολοκληρώθηκε ο διάλογος για το φορολογικό
Τι προβλέπουν οι προτάσεις της επιτροπής

Του Σωτηρη Nικα
Ανατροπές στη φορολογία εισοδήματος και ακινήτων φέρνει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που θα πρέπει να είναι έτοιμο τον Ιούνιο, ενώ όπως όλα δείχνουν οι συντελεστές ΦΠΑ δεν θα μειωθούν και οι αντικειμενικές αξίες θα αναπροσαρμοστούν όπως προβλέπεται στο Μνημόνιο. Χθες, ολοκληρώθηκε ο διάλογος για το φορολογικό που είχε ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο μεταξύ στελεχών του υπουργείου Οικονομικών, εκπροσώπων από τρία κόμματα (ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ. που αποχώρησε προσφάτως και ΛΑΟΣ) και εκπροσώπων των παραγωγικών φορέων.
Η εν λόγω επιτροπή κατέληξε σε κάποια συμπεράσματα, τα οποία δεν αποτελούν αποφάσεις. Αυτές θα ληφθούν τον Ιούνιο από τη νέα κυβέρνηση που θα επεξεργαστεί τα συμπεράσματα της επιτροπής. Στα συμπεράσματα - προτάσεις της επιτροπής διαλόγου περιλαμβάνονται:
1. Νέα φορολογική κλίμακα για τα φυσικά πρόσωπα με μείωση των κλιμακίων από 8 σε 5 και με τον ανώτατο συντελεστή να μειώνεται από το 45% στο 40%. Η πρόταση για τη νέα κλίμακα προβλέπει:
– αφορολόγητο έως 5.000 ευρώ
– φόρο 10% για εισοδήματα από 5.000 έως 10.000 ευρώ
– συντελεστή φορολόγησης 20% για εισοδήματα από 10.000 έως 30.000 ευρώ
– συντελεστή 30% για 30.000 - 60.000 ευρώ, και
– για εισοδήματα άνω των 60.000 συντελεστή φορολόγησης 40%.
Εάν υιοθετηθεί αυτή η πρόταση, τότε θα προκληθούν επιπλέον επιβαρύνσεις (από 30 ευρώ έως 280 ευρώ τον χρόνο) σε σχέση με το τι ισχύει σήμερα, σε όσους έχουν εισοδήματα από 11.000 ευρώ έως 21.000 ευρώ. Τη μεγαλύτερη επιβάρυνση θα έχουν εκείνοι με εισόδημα 16.000, ενώ από 22.000 ευρώ και πάνω θα προκύψουν ελαφρύνσεις.
2. Κατάργηση φοροαπαλλαγών. Ορισμένες, ωστόσο, θα αντικατασταθούν με επιδόματα βάσει εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων. Για παράδειγμα, θα καταργηθούν οι φοροεκπτώσεις για τις ιατρικές δαπάνες και θα δοθούν επιδόματα κοινωνικού χαρακτήρα για ιατρικές υπηρεσίες σε όσους το έχουν ανάγκη.
3. Αμετάβλητοι συντελεστές ΦΠΑ. Δεν προβλέπεται μείωσή τους. Ενδεχομένως, όμως, να υπάρξει ρήτρα που θα προβλέπει ότι εάν επιτυγχάνονται οι ετήσιοι στόχοι είσπραξης εσόδων από ΦΠΑ, τότε οι συντελεστές θα μειώνονται κατά ένα συγκεκριμένο ποσοστό (μάλλον 1%).
4. Πιθανή κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά.
5. Ομοιογενής φορολόγηση όλων των επιχειρήσεων και των νομικών προσώπων. Η φορολογία θα είναι κοινή για όλου του τύπου τις επιχειρήσεις (Ο.Ε., Α.Ε. κ.λπ.) και σε πρώτη φάση θα είναι 20%. Μετέπειτα, μπορεί να μειωθεί στο 15%, εφόσον πληρούνται κάποια κριτήρια (η οικονομία να έχει επιστρέψει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, οι επιχειρήσεις να έχουν επιστρέψει σε κερδοφορία κ.λπ.).
6. Καθιέρωση δύο φόρων στα ακίνητα. Επιβολή ενός ενιαίου τέλους επί των ακινήτων στα πρότυπα που εφαρμόζεται σήμερα το Ενιαίο Τέλος Ακινήτων και εισπράττεται μέσω της ΔΕΗ. Επίσης, πιθανόν να υπάρξει ένας φόρος υπέρ των ΟΤΑ, ενώ όταν οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων συγκλίνουν με τις εμπορικές πιθανότατα να καταργηθεί ο φόρος μεταβίβασης των ακινήτων και να επιβληθεί φόρος επί της υπεραξίας που θα έχει αποκτήσει το ακίνητο που μεταβιβάζεται.
7. Αναπροσαρμογή αντικειμενικών αξιών και αλλαγή του συστήματος προσδιορισμού τους με αξιοποίηση στοιχείων της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) και των εμπορικών τραπεζών.
8. Επιβολή αντικειμενικών κριτηρίων για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: