ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.11.12

Λύση-παγίδα από Σόιμπλε

Λύση-παγίδα από Σόιμπλε
Ενώ τα media είναι έτοιμα να πανηγυρίσουν την πρόταση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ως τη μοναδική υπαρκτή σανίδα σωτηρίας τραπεζίτες και επενδυτές νιώθουν ήδη το έδαφος να χάνεται κάτω από τα πόδια τους καθώς το σχέδιο του Γερμανού υπουργού Οικονομικών για επαναγορά ελληνικών ομολόγων από ιδιώτες θα οδηγήσει σε νέες απώλειες τους ιδιώτες πιστωτές. Οι ελληνικές τράπεζες, που πλέον ελέγχονται από το Δημόσιο, θα είναι οι βασικοί χαμένοι μιας τέτοιας διαδικασίας.
Αν υλοποιηθεί η πολιτική αυτή τότε οι ελληνικές τράπεζες θα χρειαστούν πρόσθετη κεφαλαιακή στήριξη, την οποία προσπαθεί να αποφύγει η Γερμανία με τον Σόμπλε να υποστηρίζει ότι οι ζημιές έχουν καταγραφεί λογιστικά, στερώντας από τις τράπεζες και κατ επέκταση το ελληνικό Δημόσιο τη δυνατόττηα να διακρατήσουν τα ομόλογα μέχρι τη λήξη τους και να πληρωθούν στην ονομαστική τους αξία,
όπως επισημαίνουν άνθρωποι κοντά στον Τσάρλες Νταλάρα μια τέτοια εξέλιξη θα είχε ιδιαίτερα αρνητικό αντίκτυπο στις αγορές και θα παρέδιδε τις ελληνικές τράπεζες βορρά στα δόντια ξένων.
Είναι λοιπόν προφανές ότι η πρόταση του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κρύβει μια μεγάλη παγίδα για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, δρώντας ουσιαστικά ως Δούρειος Ίππος για την άλλωση του εγχώριου τραπεζικού συστήματος το οποίο -σε αυτή τη φάση- χρηματοδοτείται από το ελληνικό κράτος. Συνεπώς σε μια τέτοια εξέλιξη βασικός χαμένος θα ήταν πάλι το Δημόσιο το οποίο θα καλούνταν να χάσει λεφτά που προσδοκούσε να ανακυκλώσει μέσω της αποπληρωμής των ομολόγων προς τις τράπεζες και εν συνεχεία μέσω της αποπληρωμής των κεφαλαίων στήριξης,
Πληροφορίες αναφέρουν ότι γι αυτό ακριβώς το λόγο η Deutsche Bank ζητά μεν να αγοράσει το 15% της Εθνικής Τράπεζας αλλά με τίμημα πολύ χαμηλότερο από την ήδη εξευτελιστική τρέχουσα αποτίμηση της τράεπζας στο ταμπλό του Χρηαμτιστηρίου.

sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: