ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.11.12

ΣΤΟ "ΚΛΑΡΙ" ΒΓΑΙΝΕΙ Η "ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ" ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Η πρώτη απο τις εκδηλώσεις για το βιβλίο του Θ.Κ. "Η απομυθοποίηση του ευρώ : 41 απαντήσεις για την επιστροφή στη δραχμή" από τις εκδόσεις Λιβάνη, οργανώθηκε από την Πρωτοβουλία Πολιτών τη Δευτέρα 12-11-2012 στη Χαλκίδα. Τη συζήτηση άνοιξε ο οικονομολόγος και αυτοπροσδιοριθείς ως μέλος της  "συμμορίας της δραχμής"  ( ! ) Γιώργος Μητροπέτρος, ο οποίος παρουσίασε μια σύντομη  αναδρομή της ιστορίας της δραχμής. Μεταξύ άλλων ανέφερε :

«Η ιστορία του Εθνικού νομίσματός μας απαριθμεί πλέον των 2.700 ετών και είναι τουλάχιστον απρέπεια να χλευάζεται ακόμα και η αναφορά σε αυτό. Εκτός από την περίοδο αυτή του Ιωάννη Καποδίστρια (1828 – 1832) όπου το νόμισμα τις Ελλάδας ήταν ο φοίνικας, με τη τελευταία επανεμφάνιση και καθιέρωση της δραχμής, ως νομισματική μονάδα, που έγινε το 1833, επί αντιβασιλείας του Όθωνα και μέχρι την είσοδό μας στη ζώνη του Ευρώ (2002), σε όλες τις άλλες περιόδους, από τα απελευθέρωσή μας από τον τουρκικό ζυγό και για 170 ολόκληρα χρόνια στην χώρα μας, κυκλοφορούσε …«ελεύθερα» η δραχμή. Το 2002 με μια σφιχτή ισοτιμία 1 ευρώ =340,75 δραχμές, εισήλθαμε στη ζώνη του ευρώ, η οποία απολογιστικά απεδείχθη όντως η ζώνη, δηλαδή η θηλιά στο λαιμό της Ελληνικής κοινωνίας.Έδωσε ήρωες και έπη η «Ελλάδα της …δραχμής». Ασκήθηκαν νομισματικές πολιτικές, ήταν στοιχείο και το νόμισμα, εθνικής ανεξαρτησίας.
Μόνο με το Εθνικό νόμισμα, θα έχουμε την ελπίδα της ανάκαμψης εκμεταλλευόμενοι τις πλουτοπαραγωγικές δυνάμεις του τόπου (γεωργία, κτηνοτροφία, ορυκτό πλούτο, μεταποιητική βιομηχανία, ενέργεια και πολλά άλλα) που σήμερα έχουμε εγκαταλείψει.» Και κατέληξε τονίζοντας με νόημα: «Εμείς θα κρατήσουμε τ’ όνομά της στο λεξιλόγιό μας και δεν θα σβήσουμε το όνομά της από την ψυχή μας, ούτε θα μας ενοχοποιήσουν, με ευτελείς χαρακτηρισμούς. Ναι, αισθανόμαστε υπερήφανοι που μεγαλώσαμε με την δραχμή μας.!»
Στη συνέχεια προβλήθηκε βίντεο με δηλώσεις επιφανών οικονομολόγων και πολιτικών που τάσσονται υπέρ της επιστροφής της χώρας μας σε εθνικό νόμισμα. Μεταξύ αυτών, ήταν και η εθνικά υπερήφανη (για μας τους Έλληνες) ομιλία στο ευρωκοινοβούλιο του Άγγλου ανεξάρτητου ευρωβουλευτή Νάιτζελ Φάρατζ, επίσης ακουστήκαν δηλώσεις των: Νομπελίστα Πολ Κρούγκμαν, του Νουριέλ Ρουμπινί, Τζόζεφ Στίγκλιτζ, Πούτιν, ο κ.α.

Αμέσως μετά, το λόγο πήρε ο καθηγητής και συγγραφέας του βιβλίου Θ. Κατσανέβας ο οποίος ξεκίνησε την παρέμβασή του λέγοντας: «Η υποστήριξη της άποψης για την επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα, ήταν πριν λίγο καιρό μια υπόθεση ταμπού, μια άποψη περίπου απαγορευμένη να ειπωθεί. Απόψε βλέπω εδώ πολλούς φίλους «συμμορίτες» ( ! ) να θέλουν να ακούσουν, να προβληματιστούν, χωρίς φόβο να κατηγορηθούν ως ανθέλληνες και προδότες, είναι και αυτό ένα βήμα μπροστά στους εκβιασμούς και την μιντιακή τρομοκρατία που δέχεται ο λαός…

Ορισμένοι παπαγαλιστές του συστήματος που "βολεύονται με την υποταγή γιατί φοβούνται την ανατροπή", έφθασαν στο σημείο να αποκαλούν τους υποστηρικτές της άποψης αυτής ως «συμμορία της δραχμής», τα μέλη της οποίας έχουν δήθεν διοχετεύσει τα χρήματά τους στο εξωτερικό , με σκοπό την κερδοσκοπία όταν επιστρέψουμε στο εθνικό νόμισμα! Προφανώς η «συμμορία του Μνημονίου και των ευρωδούλων» βλέποντας ότι χάνουν τη μάχη των επιχειρημάτων, επιτέθηκαν με αυτούς τους αήθεις τρόπους. "Πυροβολούν τον πιανίστα, χωρίς να ακούνε τη μουσική". Αλλοίμονο, στη «συμμορία της δραχμής» πρόεδρος είναι ο ευπατρίδης και φιλέλληνας Ζισκάρ ντ΄Εστέν.

Σήμερα, συνέχισε ο Θ. Κατσανέβας, ολοένα και περισσότεροι αντιλαμβάνονται ότι η επιστροφή στη δραχμή με σχέδιο, σωφροσύνη και νοικοκυροσύνη και όχι η παραμονή στο μνημόνιο και το ευρώ, είναι ο μονόδρομος της ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο για τη χώρα και τους πολίτες. Για 'ολα τα τρομολαγνικά επιχειρήματα του τύπου δε θά έχουμε να φάμε, δε θα έχουμε πετρέλαιο, φάρμακα, κλπ., απαντήθηκαν και απαντώνται στο βιβλίο, μαζί με συγκροτημένες προτάσεις για την έξοδο και την προοπτική ελπίδας για το μέλλον. Η παραμονή στο ευρώ και στο μνημόνιο των ευρώδουλων βασανιστών της χώρας, συνιστά την αποδοχή μιας μόνιμη κόλασης χωρίς ελπίδα. Ενώ η έξοδος, που ασφαλώς δεν είναι σπαρμένη με ροδοπέταλα, σηματοδοτεί την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο»

Ακολούθησε συζήτηση και ο ομιλητής απάντησε στα καυτά ερωτήματα των παρευρισκομένων. Έγινε  ουσιαστικός διάλογος, …μέχρι τη διακοπή του ρεύματος από την ΔΕΗ στην περιοχή….(δάκτυλος των Ευρολάγνων…ακούστηκε !) 

 Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι: Στέλιος Μαργαρίτης, Χρήστος Παύλου, Δημ. Σύμβουλοι Δ. Αναγνώστου, Γ. Φραντζής οι Δ.Ξυγκόγιαννης, Γ. Σπύρου, Κ. Ευμορφόπουλος, Γ.Κρητικός, Β.Κωστίμπας, Λ. Κωνσταντινάκης κ.α.π.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: