ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.11.12

Ούτε στις κυβερνήσεις Κουίσλιγκ τέτοιους όρους πλήρους υποταγής…

Γράφει ο Αιας
Με το δικτατορικό «εργαλείο» των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου επιχειρούν οι Επικυρίαρχοι, δια των εγχώριων εντελοδόχων τους, να διαλύσουν κάθε ψευδαίσθηση δημοκρατίας στη χώρα.
Η Ελλάδα κηρύχτηκε σε «κατάσταση πολιορκίας». Ζούμε πλέον υπό καθεστώς ανοικτών και αλληλοδιαδόχων κοινοβουλευτικών πραξικοπημάτων.
Παρεμφερείς μεθοδεύσεις είχαν εφαρμοστεί στη Γερμανία, τα τελευταία χρόνια της
Δημοκρατίας της Βαιμάρης, από τον πρόεδρο Χίντεμπουργκ.
«Ούτε οι δυνάμεις της ναζιστικής κατοχής δεν επέβαλαν στις κυβερνήσεις Κουίσλιγκ τέτοιους όρους πλήρους υποταγής, εξάρτησης και εκχώρησης εθνικής κυριαρχίας όπως αυτούς που περιλαμβάνονται στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που προωθεί η τρικομματική κυβέρνηση», δηλώνει η πρόεδρος της Κοινωνικής Συμφωνίας Λούκα Κατσέλη. Και προσθέτει: Καθιστούν την Ελλάδα κράτος περιορισμένης κυριαρχίας, μέσω:
- Της θεσμοθέτησης αυτόματου μηχανισμού περικοπής δαπανών
- Της θέσπισης ειδικού λογαριασμού από τον οποίο θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά και μόνον οι δανειακές υποχρεώσεις της χώρας
- Του ελέγχου από τις Βρυξέλλες της διάθεσης των πόρων του ΕΣΠΑ και
- Της δέσμευσης να μην υπάρξει καμία αλλαγή στην οικονομική πολιτική κατά τα επόμενα χρόνια εάν δεν τύχει της έγκρισης της Τρόϊκας».
«Ο κυρίαρχος Λαός -τονίζει η Λούκα Κατσέλη- πρέπει να αντιδράσει, αποφασιστικά για να ανατρέψει την πολιτική των τετελεσμένων που υπαγορεύουν οι δανειστές μας και υιοθετεί ερήμην του η μνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου-Κουβέλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: