ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.11.12

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ;!...

 
Κάνοντας είσοδο στην απογραφή του Δημοσίου προκειμένου να ελέγξω τα στοιχεία μου και αν διορθώθηκε βάσει του άρθρου 25 παρ 4 του Ν. 4058/2012 από 22/03/2012, που  δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 63 - 22.03.2012 στις 22.03.2012 «ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ., διαπίστωσα με μεγάλη μου θλίψη ότι δεν διορθώθηκε η αδικία . Συγκεκριμένα στο άρθρο 25 στην παρ. 4 του άρθρου 41 του ν. 1481/1984 (Α΄152)» προστίθεται δεύτερο εδάφιο ως ακολούθως:«Η παραγωγική Σχολή Αστυφυλάκων και το Τµήµα Επαγγελµατικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόµων της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιµόρφωσης της Ελληνικής Αστυνοµίας ανήκουν στην ανώτερη βαθµίδα της τριτοβάθµιας εκπαίδευσης». Στο άρθρο 44 του παρόντος ορίζεται η έναρξη ισχύος από τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, όπου η 22α Μαρτίου 2012 και υπογράφηκε, θεωρήθηκε και τέθηκε επ' αυτού η Μεγάλη Σφραγίδα του Κράτους από τους αρμόδιους Υπουργούς και τους καθ' ύλην αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και Υπουργό Παιδείας, δια βίου και μάθησης και θρησκευμάτων.
Αν δεν τηρηθεί η νομιμότητα και οι νόμοι από τους φρουρούς του Συντάγματος, τότε τί άλλο απομένει και  για ποιο λόγο δεν τηρείται; Ο Νόμος δεν είναι ίδιος για όλους μας; 
Αυτό το γεγονός μού γέννησε τους ήδη υπάρχοντες προβληματισμούς για τους λόγους μη εφαρμογής του νόμου. Πληκτρολογώντας στην διεύθυνση: http://apografi.yap.gov.gr/apografi/katigoriaekpedefsis.asp στα στατιστικά στοιχεία της απογραφής  στην ηλεκτρονική σελίδα του Μητρώου Μισθοδοτούμενων του Ελληνικού Δημοσίου εξήγαγα τα κάτωθι στατιστικά :
Αριθμός υπαλλήλων (Μονίμων και ΙΔΑΧ) στην εφαρμογή απογραφής ανά κατηγορία εκπαίδευσης, άνευ κατηγορίας εκπαίδευσης: 20546, ΔΕ: 176.195, ΕΕΠ: 873, Ειδικών Θέσεων. 69.912, ΠΕ: 250.339,ΤΕ: 59.979, ΥΕ: 45.303, Χωρίς Πληροφορίας Εκπαίδευσης: 108, Σύνολο: 623.255
Αυτό σημαίνει ότι με την εφαρμογή του Νόμου από τις Διευθύνσεις Προσωπικού τα στατιστικά αποτελέσματα της απογραφής μεταβάλλονται σημαντικά. Μειώνονται οι προσληφθέντες ΔΕ κατά δεκάδες χιλιάδες και αυξάνονται οι ΤΕ σε ανάλογες δεκάδες χιλιάδες.
Έπειτα στην διεύθυνση  http://apografi.yap.gov.gr/apografi/ergasiakisxesif.asp ,όπου:
Λοιπές εργασιακές σχέσεις, ήτοι Βουλευτές-Ευρωβουλευτές, Εκπαιδευτές, ιδιώτες μέλη Επιτροπών, μέλη Διοικητικών Συμβουλίων, Πρόεδροι, Διευθύνοντες, με έμμισθη εντολή, Σύμβουλοι, Διοικητές, Υποδιοικητές: 19.108, Αιρετοί: 11.647, Ιδιωτικού Αορίστου Χρόνου: 54.371, Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου: 41.074, Μόνιμοι Υπάλληλοι του Δημοσίου/Δικαστικοί Λειτουργοί/Δημόσιοι Λειτουργοί: 568.884, Μετακλητοί: 1263, Συμβασιούχοι Έργου: 4.188, Ωρομίσθιοι/Ημερομίσθιοι: 1226, Σύνολο: 701.761
Ερωτάται: Για ποιο λόγο δεν αναγράφεται δίπλα από κάθε κατηγορία και τι ποσά απαιτεί για την κάλυψη των μισθών της και των λειτουργικών της δαπανών;  Έτσι θα δώσουμε και την ευκαιρία σε όλους μας για το συμμετοχικό ποσοστό στην έξοδο της πατρίδας μας από την κρίση και αφού κανείς μας όπως διαβεβαιώνουν άπαντες, δεν έχει τίποτα να φοβηθεί, και ουδέν κρυπτόν υπό του Ήλιου και όλα στο Φως. Δημοσιοποιήστε απλά και κατανοητά τις ετήσιες δαπάνες μισθοδοσίας για την κάθε κατηγορία ξεχωριστά.
Και δη πόσα πληρώνεστε οι, από το αίμα στην κυριολεξία των 2.500 τουλάχιστον αυτόχειρων, αυτοπυρποληθέντων, απαγχονισθέντων  Ελλήνων πολιτών αρξαμένης της κρίσεως και των υπό κατάθλιψη υπολοίπων Ελλήνων κατοικούντων την χώρα αυτή, οι   ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ-ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ, ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ, ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ, ΠΡΟΕΔΡΟΙ, ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΕΣ, ΕΜΜΙΣΘΗ ΕΝΤΟΛΗ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ, ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΕΣ!!!
 Δηλαδή έχουμε 19.108 Προέδρους, Συμβούλους, Διοικητές και Υποδιοικητές, Εκπαιδευτές, μέλη Δ.Σ. και τα σχετικά.
Περιμένω τα δεδομένα να αναρτηθούν σε μία στήλη ακριβώς δίπλα από κάθε κατηγορία για την δαπάνη μισθοδοσίας για να εξάγω τα συμπεράσματά μου, τα οποία και δικαιούμαι να μού παρέχετε ως Έλληνας πολίτης της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Και αφού απογράψαμε τους ανθρώπους - αριθμούς και τα κάναμε όλα τέλεια, ας απογράψουμε και τη χώρα μας να δούμε και τι έχουμε και μετά να κάνουμε λογαριασμό!!!
Γιατί δεν απογράφετε την αξία ενός ελεύθερου, δημοκρατικού κράτους έστω και χωρίς ρευστό χρήμα προσωρινά, παρά μόνο απειλείτε με συνεχή χρεοκοπία ένα κράτος που ενώνει τρεις Ηπείρους με στάση πληρωμών, γιατί δεν πληρώθηκαν 5 δις EURO σε ομόλογο, ή αποτιμάται σε 200 ή 300 δις ή και 1 και  2 τρις EURO χρέος και αποτιμήστε την αξία;!!!
Γιατί δεν απογράφετε την Ελλάδα με βάση την θέση στον παγκόσμιο χάρτη, την κινητή και ακίνητη περιουσία και αποτιμήστε την αξία;!!!
Γιατί δεν απογράφετε  το αίμα των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων από την Επανάσταση του 1821 της σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας έως και την πείνα και την Γερμανική κατοχή και αποτιμήστε το;!
 Γιατί δεν απογράφετε τους κλεμμένους και αντιγραμμένους άνευ αδείας ελληνικούς θησαυρούς, πού χωρίς αυτούς δεν θα είχανε λόγο ύπαρξης πολλά ξένα μουσεία και τνη αρχέγονη ελληνική γνώση και παιδεία που κινεί την σύγχρονη επιστήμη και αποτιμήστε την πραγματική της αξία;! Και αν δεν τα θέλουνε πλέον, στείλτε τον λογαριασμό, αφαιρέστε τα από παντού, επιστρέψετε τα κλεμμένα στα πατρώα εδάφη και ας συνεχίσουν τη ζωή τους χωρίς άλγεβρα, γεωμετρία, μαθηματικά, γράμματα, τέχνες, θέατρο και πολιτισμό!
Γιατί δεν απογράφετε την ελευθερία και ανεξαρτησία του κράτους, την ελεύθερη διέλευση από ξηράς, αέρος, υδάτων και θαλάσσης και λειτουργία με βάση την συνθήκη της Γενεύης και τις αρχές του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και αποτιμήστε την;!
 Τότε ποιος θα μπορούσε να την εκτιμήσει με το γεγονός χρεοκοπίας, γιατί χρωστάει δανεικά το 180% του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος; Άρα δεν είναι δυνατόν να αποτιμάται η κάθε εθνική οικονομία με βάση το τρέχον Α.Ε.Π.;! Αυτά είναι αστεία πράγματα. Η Οικονομία παράγει χρέος και η τρέχουσα τιμή του χρυσού παράγει νέο ρευστό χάρτινο νόμισμα και ηλεκτρονικές μεταφορές υποτιθέμενων χρημάτων μεταξύ κρατών και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.
 Το χρήμα είναι απλά ένα χαρτί!
Εν κατακλείδι δεν πράττετε το αυτονόητο, γιατί φοβάστε να κάνετε πραγματικές τομές! Η  χώρα αιμορραγεί και οι πολίτες στους οποίους πολιτευόμαστε όλοι μας, κινούνται πλέον ως ένας αριθμός με την ποιότητα ζωής υπό διαπραγμάτευση!
Απλά σκεφτείτε και ανοίξτε το μυαλό σας!!!
Με τιμή και προβληματισμό
Μακρυχώρι, 22 – 11 – 2012
Αβέλλας Ν. Μιχαήλ
Αν. Δημοτικός Σύμβουλος Τεμπών – Αστυνομικός – Μακρυχώρι Λάρισας

Δεν υπάρχουν σχόλια: