ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.11.12

"Η Τρόικα κάνει μπίζνες" διαπιστώνει το ΒΗΜΑ, αναλογίες με το Γ' Ράιχ εντοπίζει ο Ψυχάρης



Την Τρόικα στοχοποιεί για μια ακόμα Κυριακή το ΒΗΜΑ, προσάπτοντας της αυτή τη φορά με τρόπο ατεκμηρίωτο διάφορες κατηγορίες.

Η εφημερίδα φαίνεται ότι συμμερίζεται με πάθος τις ανησυχίες των Ελλήνων τραπεζιτών οι οποίοι υποδέχθηκαν με απογοήτευση τους όρους δρακόντειας επιτήρησης των διοικήσεων...




...των τραπεζών, μετά την ανακεφαλοποίηση τους από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Αυστηρότητας.


Το ΒΗΜΑ τονίζει ότι
"η Τρόικα κάνει μπίζνες" καθώς υποστηρίζει ότι η επιτροπεία στις αμαρτωλές διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών θα τις οδηγήσει σε αφελληνισμό ενώ με...υπερβατικό τρόπο υποστηρίζει ότι 9 στις 10 επιχειρήσεις θα κλείσουν ή θα πουληθούν στους ξένους.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ
Σταύρος Ψυχάρης υπογράφει ένα άρθρο που θα ταίριαζε περισσότερο στην Ελεύθερη Ώρα παρά στο ΒΗΜΑ, γράφοντας:
Η Ελλάδα δεν είναι αποικία. Η ξεκάθαρη αυτή δήλωση οφείλεται σε όλους όσοι νομίζουν ότι αυτό που δεν κατάφεραν τότε οι μεραρχίες του Γ' Ράιχ μπορούν τώρα να το επιτύχουν οι σαράφηδες της Ευρώπης! 

Παραπολιτικη

1 σχόλιο:

Alexandros Raskolnick είπε...

Βάζουν τα αφεντικά «πανίσχυρους επιτρόπους», φωνασκεί ο κονδυλοφόρος κι επαίρονται οι ψιττακοί, δήθεν, για τη χαμένη τιμή και την εθνική μας ανεξαρτησία Μου θυμίζει η συμπεριφορά τους, όλων αυτών, τους ανέντιμους διαχειριστές χρεοκοπημένης εμπορικής φίρμας που μόλις ακούνε την είδηση ότι το αφεντικό υποψιάστηκε τα αίσχη τους και στέλνει εξωτερικούς ελεγκτές, τους πιάνει τεταρταίος πυρετός.

http://my-pillow-book.blogspot.gr/2012/11/gone-with-wind.html