ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.11.12

Ήλθε οι ώρα που οι σουλτάνοι θα εκτελέσουν τους υποτακτικούς τους.


Η ιστορία είναι αμείλικτη. Οι κατοχικές δυνάμεις πάντα εκτελούσαν πρώτους τους υποτακτικούς τους. Το γράφαμε, δεν το πίστευαν, τώρα ήλθε η ώρα να το νιώσουν. Μόλις χθες άλλωστε το γράφαμε στο άρθρο που έγινε χείμαρρος στο διαδίκτυο και αναδημοσιεύτηκε με αρκετές παραλλαγές σε εκατοντάδες ιστολόγια: Να γελάσεις ή να κλάψεις;
9 στις 10 (εκδοτικές) επιχειρήσεις λοιπόν, απειλούνται με πτώχευση! Λόγω της τοποθέτησης επιτρόπων στο άθλιο τραπεζικό σύστημα που οδήγησε παρέα με την συμμορία Παπανδρέου και την συνενοχή των εκδοτών, 350,000 πραγματικές επιχειρήσεις στην κατάρρευση, μέσω του εγκλήματος του μνημονίου....

Ο κύκλος της διαφθοράς ήταν ξεκάθαρος: Οι τραπεζίτες τροφοδοτούσαν με ρευστότητα τους εκδότες της αρεσκείας τους, για να προβάλλουν με την σειρά τους τους πολιτικούς της αρεσκείας τους, ώστε οι τελευταίοι να νομοθετούν με βάση τις ανάγκες των τραπεζιτών.
Παράλληλα, οι τραπεζίτες τροφοδοτούσαν με θαλασσοδάνεια τους κομματικούς μηχανισμούς που προωθούσαν τα συμφέροντα τους. Όπως επίσης τροφοδότησαν την διαπλεκόμενη παπανδρεϊκή αθλιότητα της “πράσινης ανάπτυξης” με πακτωλούς χρημάτων, που στερούσαν από τον βιοτέχνη, τον παραγωγό, ολόκληρη την Εθνική Αστική τάξη των μικρομεσαίων. Δημιουργώντας παράλληλα έναν στρατό εξαθλιωμένων ανέργων, υποχρεωμένων να πληρώνουν τα υπερκέρδη των απατεώνων που σήκωναν ανεμόμυλους με διαδικασίες “Fast Track”, πολλοί εκ των οποίων είναι μεγαλομέτοχοι “συγκροτημάτων” ή χορηγοί στα συνέδρια των CDS.
Το τι ακριβώς θα κάνουν αυτοί οι επίτροποι, φαίνεται ξεκάθαρα από τον επίλογο του άρθρου στο “Βήμα”. Ένας επίλογος που θα εξοργίσει κάθε πολίτη αυτής της χώρας που δολίως οδηγήθηκε στην εκλογή Παπανδρέου με πρωτοσέλιδα τύπου “Ο Γιώργος θα σβήσει τα χρέη στις τράπεζες” την ίδια στιγμή που ο Παπανδρέου συνέτρωγε με …τραπεζίτες σε μυστικά δείπνα!
Τα πρωτοσέλιδα για τα “Σούπερ Σχολεία” που θα έφτιαχνε “ο Γιώργος” και βρέθηκαν γονείς να στέλνουν τα παιδιά τους σε σχολεία χωρίς βιβλία!
Διαβάστε πως καταλήγει το άρθρο:
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ
1. Θα είναι υπάλληλοι διεθνών συμβουλευτικών / ελεγκτικών εταιρειών
2. Θα ασχολούνται με θέματα καθημερινής λειτουργίας και στρατηγικής
3. Θα ελέγχουν όλα τα δάνεια πάνω από 8 – 10 εκατ. ευρώ.
4. Θα ελέγχουν τα δάνεια στα κόμματα και στα τραπεζικά στελέχη
5. Θα ζητούν από τις υπηρεσίες κάθε τράπεζας εκθέσεις βιωσιμότητας των επιχειρήσεων που έχουν δανειοδοτηθεί
6. Θα αξιολογούν τα δάνεια προς ΜΜΕ  
7. Θα ελέγχουν το κονδύλι της διαφήμισης  
8. Θα επανεξετάσουν την πολιτική των επιτοκίων
9. Θα συμμετέχουν σε όλες τις επιτροπές
10. Θα έχουν πρόσβαση σε όλα τα αρχεία
Με απλά λόγια, οι σουλτάνοι θα εκτελέσουν τους συνεργάτες τους. Αυτούς που ονόμαζαν τους Έλληνες “διεφθαρμένους”, όταν οι ίδιοι ήταν τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας που λυμαίνετο την Ελλάδα. Εάν δε, οι επίτροποι δεν λογοδοτούν στην Γερμανία, θα δείτε πραγματικά “σημεία και τέρατα”. Θα δείτε νέα πρωτοσέλιδα περί “τετάρτου Ράιχ”, από ανθρώπους που έπαιρναν το χρήμα της Siemens και έστελναν Ελληνικό αίμα στην Γερμανία με μαύρες σακούλες.
Οι εξελίξεις αυτές θα διδάξουν τον Ελληνικό λαό πως πραγματικά θα νικήσει την κακοδαιμονία του. Όπως το έκανε ο Πούτιν για την χώρα του, όπως το έκανε ο Μάο για την Κίνα: Εάν δεν εκτελέσεις τους προδότες στις γραμμές σου, δεν έχεις καμμία τύχη στον πόλεμο.
Οι “επίτροποι” βεβαίως δεν το κάνουν για να “βοηθήσουν τον Ελληνικό λαό”, αλλά για να διασφαλίσουν ότι οι σακούλες θα βγαίνουν έξω άθικτες υπέρ των δανειστών. Των μέχρι πρότινος εργοδοτών της ντόπιας διαπλοκής. Εκεί θα πρέπει να δομηθεί μία ευρύτατη πατριωτική συμμαχία για να αντιπαραταχθεί στο επακόλουθο ξεπούλημα, σε μία κοινωνία απαλλαγμένη από την προπαγάνδα των νταβατζήδων. Εκεί όμως ο εχθρός θα είναι απέναντι και όχι εντός των πυλών.

Ολυμπία

Δεν υπάρχουν σχόλια: