ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.11.12

Η Μέρκελ αδειάζει Σαμαρά, καμία απόφαση για την Ελλάδα

Η Μέρκελ αδειάζει Σαμαρά, καμία απόφαση για την Ελλάδα
Σε άλλη διάσταση φαίνεται ότι βρίσκονται Άνγκελα Μέρκελ και Αντώνης Σαμαράς όσον αφορά την επίτευξη συμφωνίας αύριο στις Βρυξέλλες από το Eurogroup. Την ώρα οπου κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου διέρρεαν σε φιλοκυβερνητικά media πληροφορίες για επίτευξη συμφωνίας στο Eurogroup και για γεφύρωση των τεχνικών προβλημάτων στο Euro working group έρχεται δήλωση βόμβα του εκπροσώπου του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών ο οποίος διεκρινίζει ότι δεν θα ληφθούν τελικές αποφάσεις για την Ελλάδα.
Μεταξύ άλλων ο αξιωματούχος επισημαίνει ότι στο Eurogroup θα αναζητηθεί κοινή γραμμή για την Ελλάδα, επαναλαμβάνοντας ότι για τη Γερμανία το κούρεμα των ομολόγων του επίσημου τομέα είναι αδιαόητο.
Η σύγκρουση δηλώσεων και πηγών αποκαλύπτει πως οι διαπργαμτεύσεις βρίσκονται σε κομβικό σημείο και πως όλες οι πλευρές χρησιμοποιούν τα media για να διαμορφώσουν κλίμα και να επηρρεάσουν καταλυτικά τις εξελίξεις καθώς ο χρόνος εξαντλείται.
Το ενδεχόμενο να μην υπάρξει σαφής πολιτική απόφαση για την Ελλάδα ισχυροποιείται καθώς το χάσμα που χωρίζει τις δυο πλευρές, όσον αφορά τη μείωση του ελληνικού χρέους, είναι μεγάλο και αγεφύρωτο σε αυτή τη φάση.
Συνεπώς όλες οι πλευρές θα αναζητήσουν τον πλέον κατάλληλο τρόπο ώστε να αγοράσουν πολιτικό χρόνο και την ανοχή των αγορών για να μπορέσουν να επεξεργαστούν εναλλακτικά σενάρια.
Αυτή η εξέλιξη αν και εκ πρώτης όψεως φαίνεται αρνητική για την Ελλάδα είναι μεσο-μακροπρόθεσμα σωτήρια καθώς το ελληνικό θέμα έχει ανοίξει και δεν θα κλείσει χωρίς μείωση του χρέους. 
Με αυτό τον τρόπο θα αποφευχθεί μια νέα ισορροπία τρόμου με μέτρα αασπιρίνες τα οποία θα οδηγήσουν σε πιο βαθειά ύφεση και θα συντηρήσουν την αβεβαιότητα για τη χώρα.
Όπως έχει κατ επανάληψη αναφέρει το Sofokleousin.gr η επίτευξη συμφωνίας στη βάση των προτάσεων του IIF είνα δύσκολη ενώ η αποδοχή της προσέγγισης του ΔΝΤ αν και φαντάζει εξωπραγματική έχει αρχίσει να καλλιεργείται.

sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: