ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.11.12

ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ: " ''Η Ελλάδα θυμίζει χούντα, χωρίς τανκς''


Αγανακτισμένη η Ομογένεια, καταφεύγει σε Αμερικανούς πολιτικούς γιά την άθλια κατάσταση στην Ελλάδα και την διαφθορά-σαπίλα του κράτους 

Το ''Κ'' είναι αποδέκτης αντίγραφων 6 επιστολών που εστάλησαν σε γερουσιαστές των ΗΠΑ, από Αμερικανούς πολίτες ελληνικής καταγωγής, με τις οποίες τους ζητούν να πράξουν ότι είναι δυνατόν, ώστε ο εξαθλιώμενος ελληνικός λαός να απαλλαγεί από τους ψεύτες, διεφθαρμένους πολιτικούς και κυβερνώντες, που καλύπτουν την διαπλοκή, διαφθορά ημετέρων και των εαυτών τους, με ατιμωρησία.
Στις επιστολές τονίζεται ότι, ναι μεν οι πολίτες στην Ελλάδα εκλέγουν τους βουλευτές, αλλά αυτοί ατιμούν την ψήφο και πράττουν με ''κομματική πειθαρχία'', εξαπατώντας έτσι έμμεσα τους ψηφοφόρους, τους οποίους ουδέποτε συμβουλεύονται όταν ψηφίζουν σοβαρά νομοθετήματα στην Βουλή, αποδεικνύοντας ότι η θέληση του λαού εξευτελίζεται και η Δημοκρατία δεν λειτουργεί. Επίσης, τονίζεται ότι, ουδείς έχει τιμωρηθεί στην Ελλάδα γιά μίζες, γιά πράξεις οικονομικού εγκλήματος, δεν διώκεται η φοροδιαφυγή επειδή οι πολιτικοί λαδώνονται από τους φοροδιαφεύγοντες που εξάγουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό χωρίς φορολογικές επιπτώσεις και ποινές, η Βουλή ουσιαστικά κάνει ξέπλυμα αδικημάτων-αμαρτιών πολιτικών που έχουν ασυλία, η κυβέρνηση ανέχεται τον ρατσισμό και πράξεις βίας από την αστυνομία, η Δικαιοσύνη ελέγχεται από πολιτικούς, ενώ η κυβέρνηση, που ενεργεί και αυθαίρετα, μαζί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας παραβιάζουν και το Σύνταγμα.
Σε μία από τις 3 επιστολές, αναφέρεται χαραχτηριστικά: ''Η Ελλάδα θυμίζει χούντα, χωρίς τανκς''.
Σημ.: 'Ισαμε μεσημέρι 21ης Νοεμβρίου '12, είχαμε λάβει αντίγραφα 6 επιστολών σε γερουσιαστές και 13 σε βουλευτές. Σίγουρα ο αριθμός των επιστολών είναι πολλαπλάσιος.

Για ενδιαφερόμενους Ομογενείς: Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις των 100 γερουσιαστών ΗΠΑ
 
 
..............................
 
www.kalami.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: