ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.11.12

Στην Βουλή η δικογραφία για το μνημόνιο


Στην Βουλή η δικογραφία για το μνημόνιο
Στην Βουλή παραπέμφθηκε η δικογραφία για το μνημόνιο. Μετά από απόφαση του Αρείου Πάγου η δικογραφία στάλθηκε στην Βουλή, προκειμένου να ελεγχθούν τυχόν ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων, που ήταν μέλη της τότε κυβέρνησης, της κυβέρνησης Παπανδρέου.
Ο αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου Νίκος Παντελής διαβίβασε τη δικογραφία στη Βουλή συμφωνώντας ουσιαστικά με την άποψη των οικονομικών εισαγγελέων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη ότι πρέπει να διερευνηθούν οι ευθύνες των πολιτικών προσώπων που αποφάσισαν την υιοθέτηση του πρώτου μνημονίου.
Στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται και οι καταγγελίες του πρώην εκπροσώπου της χώρας μας στο ΔΝΤ  Παναγιώτη Ρουμελιώτη, ο οποίος είχε δηλώσει πως είχε ενημερώσει τον τότε πρωθυπουργό κ. Παπανδρέου ότι το ΔΝΤ εκτιμούσε πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν θα αποτελούσε τη λύση στο οικονομικό πρόβλημα της χώρας.
Η εισαγγελική κίνηση ουσιαστικά φωτογραφίζει τον κ Παπανδρέου, που τότε είχε τα ηνία της χώρας και τον τότε υπουργό Οικονομικών Γιώργο  Παπακωνσταντίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: