ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.4.13

ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΑΝΩΔΥΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΤΩΝ 4ΔΙΣ!!..(ΩΧ!! Ο ΙΟΥΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ, ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΠΑΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΣΑΣ ΧΕΡΙΑ)


Υπόσχονται  «λύση χωρίς πόνο» για το κενό των 4 δισ.
  Λύσεις χωρίς πόνο διαρρέεται ότι συμφωνήθηκαν για την κάλυψη του δημοσιονομικού κενού των 4 δισ., χωρίς όμως να αποκαλύπτονται λεπτομέρειες της συμφωνίας. Πηγές από το υπουργείου Οικονομικών αναφέρουν ότι η λύση δεν περιλαμβάνει περικοπές μισθών και συντάξεων, χωρίς όμως να διευκρινίζουν αν περιλαμβάνει περαιτέρω περιστολή δαπανών και αν εντάσσεται σε αυτό το πρόγραμμα απολύσεων στο δημόσιο. Η τρόικα από την πλευρά της τηρεί σιγήν ιχθύος και δεν παρακολουθεί το επικοινωνιακό παιχνίδι της ελληνικής κυβέρνησης.
Η πολιτική διαφοροποίηση της τρόικας από τους επικοινωνιακούς χειρισμούς της κυβέρνησης έχει ιδιαίτερη σημειολογία, καθώς το ίδιο είχε πράξει και στην υπόθεση της συγχώνευσης Εθνικής-Eurobank όταν το υπουργείο Οικονομικών διέψευδε σε όλους τους τόνους ότι τίθεται τέτοιο θέμα, μέχρι που η Τράπεζα της Ελλάδος ανακοίνωσε την αναστολή των διαδικασιών.
Πηγές του Sofokleousin.gr αναφέρουν πως στο θέμα του δημοσιονομικού κενού έχουν ποσοτικοποιηθεί κάποια μέτρα που αφορούν κυρίως σε αναθεώρηση μεγεθών και στόχων και σε προσδοκώμενη αύξηση εσόδων από φόρους και αποκρατικοποιήσεις. Τα μέτρα όμως αυτά αν και ανταποκρίνονται στους οικονομικούς και λογιστικούς στόχους δεν έχουν την πλήρη αποδοχή του Eurogroup καθώς δεν υλοποιούν τις μεταρρυθμιστικές πολιτικές.
Η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να λάβει το πράσινο φως για τη συμφωνία αυτή, ατύπως, στο Eurogroup, καθώς η τρόικα νίπτει τα χείρας της και αποφεύγει να συρθεί σε πολιτική επικοινωνιακής έντασης και σκληρού σκηνικού διαπραγματεύσεων που θα μπορούσε να αποπροσανατολίσει.
Επίσης το θέμα της απόλυσης Δημοσίων Υπαλλήλων, ξεκινώντας από τους επίορκους, αν και από την κυβέρνηση διαρρέεται ότι υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις όσον αφορά το χρονισμό και τις διαδικασίες από την τρόικα επισημαίνεται ότι -πλην του Αντώνη Μανιτάκη- κανένας άλλος υπουργός δεν δίνει τις λίστες με τους επίορκους και δεν επισπεύδει τις διαδικασίες για τα πειθαρχικά συμβούλια.
Ετσι καταρρίπτεται ο ισχυρισμός για προβλήματα στις σχέσεις τρόικας-Μανιτάκη και επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για ενδοκυβερνητικές συγκρούσεις. Προς επίρρωση αυτών και η δήλωση του στελέχους και βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Σπύρου Λυκούδη ο οποίος αναφέρει χαρακτηριστικά ότι "ο Μανιτάκης δεν έχει στήριξη από τους άλλους υπουργούς στο θέμα της απόλυσης των επίορκων".
Στο θέμα της απόλυσης-απόταξης των επιόρκων υπάρχει και η σιωπηρή αποδοχή του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία θα χρειαστεί η κυβέρνηση αν προωθήσει νομοθετική ρύθμιση για την ταχεία απόταξή τους, ενώ μια τέτοια ψηφοφορία θα προκαλούσε stress test στην αξιωματική αντιπολίτευση.
Το Sofokleousin.gr έχει αποκαλύψει από  καιρό την στοχοποίηση του υπουργού Δημόσιας Διοίκησης από το βαθύ κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών καθώς δεν επέτρεψε την επέλαση κομματικών στελεχών προς άλωση του κρατικού μηχανισμού και επιτάχυνε τις διαδικασίες για τους επίορκους καθώς και την αξιολόγηση.
Την 1η Απριλίου το Sofokleousin.gr έγραφε: Η ΝΔ θέλει να φάει Μανιτάκη και τον βάζει στην ατζέντα της τρόικας, αναφέροντας μεταξύ :
 Η πραγματικότητα όμως διαφέρει ελαφρώς. Η τρόικα δεν έχει πρόβλημα με τον Μανιτάκη αλλά με τις καθυστερήσεις στις απολύσεις επίορκων, τις οποίες επιτυγχάνει το κομματικό κράτος της συγκυβέρνησης. Η αλληλεγγύη των επίορκων είναι το ανυπέρβλητο εμπόδιο. Στο Μαξίμου γνωρίζουν καλά τα προβλήματα και δεν μπορούν όμως να τα αντιμετωπίσουν λόγω της ανόδου του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι επιλέγουν την επικοινωνιακή διαχείρηση της κατάστασης και ελπίζουν ότι θα βρθεί μια κάποια λύσις...


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: