ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.4.13

Ο ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.... ΜΑΚΕΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ...


Nikos-Dendias
Μιλώντας στην εκπομπή της τηλεόρασης του Mega, “Κοινωνία Ώρα Mega”, με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη, ο Υπουργός Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας υπερασπίστηκε την πρωινή επιχείρηση της Αστυνομίας στην Ιερισσό, για τη σύλληψη δυο υπόπτων για τα επεισόδια του Φεβρουαρίου στις Σκουριές.
Ο Νίκος Δένδιας διατύπωσε τον προβληματισμό του για όσα διαδραματίζονται στην Ιερισσό, εκτιμώντας ότι επιχειρείται να καταργηθεί το κράτος, δίνοντας έμφαση στη βίαιη αντίδραση των κατοίκων και τη νέα επίθεση που πραγματοποίησαν στο Αστυνομικό Τμήμα, βάζοντας φωτιά.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως, αν η επιχείρηση δεν είχε πραγματοποιηθεί τις πρώτες πρωινές ώρες, αλλά κάποια άλλη στιγμή κατά τη διάρκεια της ημέρας, “θα γινόταν μακελειό”, λόγω της αντίδρασης που εκτιμά ότι θα προκαλείτο από την πλευρά των υπολοίπων κατοίκων, ενώ πρόσθεσε με έμφαση ότι θα εφαρμόζεται παντού ο νόμος, και δεν θα υπάρχουν… μικρά γαλατικά χωριά.
____________________________
By the way,
Αν συνεχίσει η "κυβέρνηση" τα αντιλαϊκά μέτρα, τότε όλη η Ελλάδα θα γίνει "Γαλατικό χωριό" και θα γίνουμε από δυο χωριών χωριάτες...
Efenpress

Δεν υπάρχουν σχόλια: