ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.4.13

Κυβέρνηση για κλάματα. Όσοι δεν χρωστούν μόνο σε ρύθμιση για υπερχρεωμένα νοικοκυριά!

 
Από τη συνάντηση της εσωτερικής με την εξωτερική τρόικας,  προέκυψε πως η εξωτερική τρόικα δεν επιθυμεί στη ρύθμιση να υπάγονται όσοι έχουν πραγματική ανάγκη και χρωστούν ή έχουν καθυστερημένες δόσεις στις τράπεζες, αλλά αντίθετα να υπάγονται μόνο όσοι πληρώνουν κανονικά τις δόσεις τους στις τράπεζες. Τα στελέχη του Υπουργείου, δήλωσαν ικανοποιημένοι με το κλίμα της συνάντησης, και η κοροϊδία συνεχίζεται.
  Η κοινή λογική λέει, βέβαια ότι ως υπερχρεωμένο νοικοκυριό είναι αυτό που έχει απλήρωτη αρκετές δόσεις δανείου σε μία ή περισσότερες τράπεζες. Οι δύο τρόικες παίζουν (νομίζουν, δηλαδή) με την νοημοσύνη μας. Καμία ρύθμιση, γιατί το σύνολο των μνημονίων, ορίζει ως επιτακτική ανάγκη των δανειστών μας την εξαθλίωση, ακόμα και την εξόντωση του Ελληνικού λαού. Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται από τον Ιούνιο, με μεγάλη επιτυχία ομολογούμε. Διαπραγματεύεται, μόνο βέβαια τον χρόνο της τελικής εξόντωσης μας.
  Εμείς συνεχίζουμε, και δεν πληρώνουμε καμία τράπεζα. Ας μην χρεοκοπήσουν παίρνοντας προίκα, τα λίγα μας λεφτά. Εσένα, αδελφέ ξέρουν να σου παίρνουν τα 100, 200 και 500 ευρώ κάθε μήνα, αλλά ξέρουν να δίνουν θαλασσοδάνεια στο Mega 98 εκ. ευρώ! Η τράπεζες είναι βασικοί αντίπαλοι του λαού, ανέκαθεν βέβαια, αλλά σήμερα ακόμα πιο πολύ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: