ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.4.13

Συνεχίζεται η τρομοκρατία στις Σκουριές


Αναχώματα, εισβολές στα σπίτια μέσα στην νύχτα από την αστυνομία και τρομοκρατία είναι η καθημερινότητα των κατοίκων της Ιερισσού. Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι στο www.koutipandoras.gr μετά την εισβολή της αστυνομία στα σπίτια των δύο κατοίκων της Ιερισσού οι εντάσεις δεν έχουν σταματήσει. Να σημειωθεί ότι η αστυνομία εκείνο το βράδυ- όπως περιγράφουν οι κάτοικοι- μπήκαν από την πίσω πόρτα των σπιτιών των συλληφθέντων, παραβίασαν τις πόρτες και με την απειλή όπλου συνέλαβαν τους δυο άντρες .Όση ώρα διήρκησε η σύλληψη οι άντρες της αστυνομίας προσπαθούσαν κανένα από τα μέλη των δύο οικογενειών να μην πλησιάσει τα τηλέφωνα τους ώστε να μην ενημερωθεί κανένας άλλος κάτοικος για να μην βρεθεί η αστυνομία αντιμέτωπη με συγκεντρωμένους. Επίσης σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι κάτοικοι το αστυνομικό τμήμα της Ιερισσού το βράδυ των συλλήψεων εκκενώθηκε καθώς η αστυνομία γνώριζε ότι μετά από αυτές τις συλλήψεις θα δημιουργούνταν μεγάλες εντάσεις .Έτσι εγκατέλειψαν με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να μην υπάρχει καμιά αστυνομική παρουσία στην Ιερισσό.
Την ίδια ώρα οι κάτοικοι έχουν κλείσει με αναχώματα και τις δύο εισόδους της κωμόπολης τις οποίες ανοίγουν δύο ώρες το πρωί και δύο το βράδυ. Οπως αναφέρουν στο www.koutipandoras.gr με όλη αυτή την τρομοκρατία και με την απειλή ότι η αστυνομία μπορεί να παραβιάσει μέσα στην νύχτα τις πόρτες των σπιτιων τους έχει ως αποτέλεσμα να μην γνωρίζουν τι συμβαίνει με τις εργασίες στο βουνό το οποίο βεβαία είναι απλησίαστο καθώς η αστυνομία συνεχίζει να φυλάει την ιδιωτική επένδυση λες και προκύπτει για κρατική.


 .koutipandoras

Δεν υπάρχουν σχόλια: