ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.4.13

Ν. Κακλαμάνης: Πιο πιθανό να πήγαινα με το διάβολο, παρά με το Γ. Στουρνάρα!


Ν. Κακλαμάνης: Πιο πιθανό να πήγαινα με το διάβολο, παρά με το Γ. Στουρνάρα!
Σκληρή επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης, με αφορμή τη διαφαινόμενη κατάρρευση της συμφωνίας μεταξύ Εθνικής και Eurobank.
Συγκεκριμένα, ο κ. Κακλαμάνης, με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega είπε ότι θα καταθέσει ερώτηση στη Βουλή, καθώς η ενημέρωση για την ενδεχόμενη κρατικοποίηση των τραπεζών είναι ελλιπής.
«Δεν ξέρω ποιοι κέρδισαν εκατομμύρια στο χρηματιστήριο με τις τράπεζες. Να μας πουν ο κ. Προβόπουλος και ο κ. Στουρνάρας. Θα καταθέσω ερώτηση γιατί δεν βλέπω ευθιξία να μας πει κανείς», είπε.
Μάλιστα, απαντώντας σε διαπίστωση του δημοσιογράφου Γιώργου Οικονομέα ότι θα πήγαινε με το διάβολο παρά με τον κ. Στουρνάρα, ο κ. Κακλαμάνης είπε: «Είναι πολύ πιθανό»!
Πιο αναλυτικά, ο κ. Κακλαμάνης αναφερόμενος στις εξελίξεις στον εγχώριο τραπεζικό κλάδο, σημείωσε:
«Δεν ξέρω τι συνέβη ούτε στις τράπεζες, ούτε τι συμφωνήθηκε με το χαράτσι. Δεν ξέρω ποιοι σέρφαραν προχτές και κέρδισαν εκατομμύρια. Ο κ. Προβόπουλος και ο κ. Στουρνάρας να πουν ποιοι κέρδισαν από την ιστορία αυτή. Θα καταθέσω ερώτηση στη Βουλή, μήπως και μάθουμε τι γίνεται.
» Ως γνήσιος λαϊκός δεξιός, θέλω ένα μεγάλο τραπεζικό κομμάτι να βρίσκεται υπό την εποπτεία του κράτους. Και όποιοι ορέγονται την Εθνική, να την ξεχάσουν. Δεν υπάρχει κυβέρνηση που θα θέλει να την πουλήσει. Δεν είναι στις απόψεις του πρωθυπουργού αυτό το σχέδιο. Δεν βλέπω πώς θα γίνει όλο αυτό. Και δεν υπάρχει και καμία ευθιξία από πλευράς αυτών που έχει εμπιστευτεί ο πρωθυπουργός, να μας πουν τι ακριβώς πήγε στραβά. Δεν θα έπρεπε η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας να βγει και να μας πει τι κάνανε λάθος; Δεν με νοιάζει ο κ. Καραμούζης της Eurobank, γιατί εκφράζει τα συμφέροντα ενός ιδιώτη. Εμείς θέλουμε να μάθουμε τι γίνεται με το δημόσιο όμως. Κάθε μέρα μιλάει ο Στουρνάρας, αλλά δεν μας λέει πού πήγαν τα λεφτά».


Εκλογικα

Δεν υπάρχουν σχόλια: