ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.4.13

ΠΟΣΟΥΣ "ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ" ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΑΛΕΚΑ??? (ΒΙΝΤΕΟ)

Πόσους Μπογιόπουλους έχει το ΚΚΕ κυρά Αλέκα μου; Δυο αλήθειες του Μπογιόπουλου παραλίγο να προκαλέσουν εγκεφαλικό στον Χατζηνικολάου που είδε τα επίλεκτα μέλη της αστικής τάξης που υπερασπίζεται να μπαίνουν στο στόχαστρο...
Γιά δείτε λοιπόν...
 
 
Αυτός είναι ο Νίκος Μπογιόπουλος. Ο "αμόρφωτος"...  Ο ανίκανος - αφού διαφωνεί με την Αλέκα και την ηγετική ομάδα που τη στηρίζει - να υπερασπιστεί την πολιτική του ΚΚΕ...

Σε τέτοια στελέχη κήρυξε τον πόλεμο η ηγεσία του ΚΚΕ. Γιατί αυτοί - οι "αμόρφωτοι" μπορούσαν να σηκώσουν ψηλά την πολιτική του κόμματος και να εμπεδώσουν και την πολιτική και το κύρος του στην Ελληνική κοινωνία. Μπορούσαν και το απέδειξαν..

Αυτό το στέλεχος... Τέτοια στελέχη σαν αυτό το στέλεχος... Δεν κρίθηκαν ικανοί ούτε καν να εκλεγούν αντιπρόσωποι στο συνέδριο - κολυμβήθρα ξεπλύμματος πολιτικών ατοπημάτων, που διοργάνωσε η ηγεσία του ΚΚΕ και που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. 

Και δεν εξελέγη, γιατί οι χρήσιμοι ηλίθιοι του εσωκομματικού "Ναι σε όλα", δε τον έκριναν ικανό να τους εκπροσωπήσει.

Και δε τον έκριναν ικανό, γιατί αυτοί οι χρήσιμοι ηλίθιοι, έκριναν ικανότερη, αψεγάδιαστη, και πολυεπίπεδα "μορφωμένη" την ηγετική ομάδα που οδηγεί με τη δράση της και τη στάση της, ένα ιστορικό κόμμα, στην απαξίωση, στο περιθώριο, στο σαράκι του αυτοκτονικού σεχταρισμού, και εν τέλει στα απόνερα του πολιτικού γίγνεσθαι.

"Τιμή και δόξα" στην Κομματική Οργάνωση που δεν εξέλεξε εξέλεξε το Ν. Μπογιόπουλο σαν αντιπρόσωπο στο συνέδριο του ΚΚΕ...
"Τιμή και δόξα" στην Κομματική Οργάνωση που έτσι ξέρει να τιμά τους πρωτοπόρους και τους καλύτερους που διαθέτει...
"Τιμή και δόξα" στην ηγεσία που έχει πάντα τον τρόπο να μετασχηματίζεται σε Κρόνο που τρώει τα παιδιά του, και να δημιουργεί βιομηχανία κατασκευής εχθρών και αντιπάλων, αντί να τροφοδοτήσει με έμπνευση τα κανάλια επικοινωνίας με την μαχόμενη και εξοργισμένη κοινωνία.
"Τιμή και δόξα" στην ηγετική ομάδα που αντιλαμβάνεται την εσωκομματική δημοκρατία με τον εξής τρόπο: "Η πιο ουσιαστική κριτική, και βαθιά, είναι όταν συμφωνείς με τη στρατηγική του Κόμματος. Γιατί τότε μπορείς να κρίνεις ουσιαστικά, όχι αυτός που διαφωνεί, αυτός που διαφωνεί δεν μπορεί να κρίνει γιατί κυριαρχεί η διαφωνία του. Κρίνει με βάση τη διαφωνία του". Βλέπε ΕΔΩ...

Τέτοιο Κόμμα θέλει η ηγεσία του ΚΚΕ. Το δήλωσε και το απέδειξε με τα έργα και τις ημέρες της.

Αναρωτήθηκε όμως αν αυτό το κόμμα που θέλει αυτή η ηγεσία, είναι το ΚΚΕ που έχει ανάγκη η Ελληνική κοινωνία για να βρεί την στοχευμένα αγωνιστική της περπατησιά???

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΦΟΒΟΤΑΝ Η ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ Ο ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ...ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΚΑΠΟΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 40ΑΡΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΩ,ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΑ ΠΟΤΕ ΚΚΕ.ΗΜΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΝΤΖΑΣΥΜΦΕΡΗ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ