ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.4.13

Η Πειραιώς κρατάει μόνο Ergo και ING Διαψεύδονται οι ελπίδες των υπολοίπων ασφαλιστικών που εντάχθηκαν εμμέσως στο δίκτυο Πειραιώς


Η Πειραιώς κρατάει μόνο Ergo και ING
Σημαντικές αποφάσεις κατά την περίοδο που ακολουθεί θα καλούνται να λάβουν οι ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα σε ότι αφορά το πλαίσιο φερεγγυότητας Solvency II και την δραστηριοποίηση τους στον Πυλώνα ΙΙ κοινωνικής ασφάλισης και την διαχείριση επαγγελματικών ταμείων. Την επόμενη μέρα μέσα από το νέο πλαίσιο καλείται να επεξεργαστεί ο πρόεδρος της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ)  Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, σε συνεργασία με την εποπτική αρχή. 
Τα αγκάθια, ωστόσο της οικονομίας δεν έχουν ακόμα ξεριζωθεί, καθιστώντας το εγχείρημα της αναδιάταξης της αγοράς εξαιρρετικά δύσκολο. Σε αυτή τη φάση οι ασφαλιστικές οδηγούνται σε διαδικασία αναδιάρθρωσης δικτύων διανομής των προϊόντων τους καθώς οι συνεργασίες με τις τράπεζες είτε τερματίζονται λόγω συγχωνεύσεων, είτε τίθενται σε εκ βάθρων αναδιπραγμάτευση. 
Χαρακτηριστικές της κατάστασης έντονης αβεβαιότητας που επικρατεί είναι οι εξελίξεις στον όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς, όπου οι ασφαλιστικές που εντάσσονται στο δίκτυο ως συνεργαζόμενες με τις τράπεζες που εξαγοράστηκαν διατυμπάνιζαν μέχρι προσφάτως ότι θα διατηρήσουν τις συνεργασίες τους. Όπως δήλωσε έγκυρη τραπεζική  πηγή στο Sofokleousin.gr στο καλάθι της χωρούν μόνο δύο ασφαλιστικές, η ERGO και η ING, διαβεβαιώνοντας, ακόμα και με την έλευση της Millenium η τράπεζα δεν θα συνάψει νέες συνεργασίες με ασφαλιστικές.
Σημειώνεται στην Ελλάδα λειτουργούν 75 ασφαλιστικές, 55 με έδρα την Ελλάδα σύμφωνα με στοιχεία της ΤτΕ και 20 με υποκαταστήματα επιχειρήσεων με έδρα την ΕΕ και του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) με ενεργητικό 14 δις ευρώ. 
Στο 2012 πραγματοποιήθηκαν αυξήσεις κεφαλαίων 1,5 δις ευρώ και σε ό,τι αφορά τις επιπτώσεις στο PSI+  όπως έχει γράψει το Sofokleousin.gr επετράπη στις ασφαλιστικές η πολιτική της παρέκκλισης στην αποτίμηση των ΟΕΔ και η σταδιακή κάλυψη των ζημιών μέχρι τα τέλη του τρέχοντος έτους. Εκ των 55 ασφαλιστικών, 23 χρησιμοποίησαν την δυνατότητα αυτή.
Τέλος όπως αναφέρουν πηγές από το ασφαλιστικό κλάδο για να μπορέσει ο κλάδος να συμβάλλει στην εξυγίανση της οικονομίας θα πρέπει πρώτα να εξυγιανθεί ο ίδιος προχωρώντας στην δημιουργία είτε αξιόπιστων μικρών σχημάτων είτε μέσω συγχωνεύσεων και εξαγορών μεγαλύτερων σχημάτων .



 Sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: