ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.4.13

Το λάβατε το μήνυμα της κυβέρνησης από την Ιερισσό ή όχι ακόμη;

porta
Πρωτοφανής η αστυνομική επιχείρηση σήμερα τα ξημερώματα στην Ιερισσό. Οι φωτογραφίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μαζί με τη φαντασία μας, μας ταξιδεύουν σε υπερπαραγωγές του Χόλιγουντ. Μόνο ο Τζιν Χάκμαν με τον Ντένζελ Ουάσιγκτον έλειπαν.
του Στρατή Μαζίδη
stratisΜακάρι με τον ίδιο τρόπο η ΕΛ.ΑΣ. να μπούκαρε και να συνελάμβανε συμμορίες με καλάσνικοφ, βιαστές, δολοφόνους και κάθε λογής σκουπίδι που έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε Σικάγο. Αλήθεια τι έγινε με εκείνους τους δραπέτες στα Τρίκαλα; Τους έπιασαν όλους;
Τελικά η ΕΛ.ΑΣ. αρκείται μόνο σε κινηματογραφικές συλλήψεις κοινών θνητών. Δεν αντιλέγω πως εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης καθώς οι συγκεκριμένοι άνδρες κατηγορούνται για συμμετοχή στα επεισόδια και τον εμπρησμό των εγκαταστάσεων στις Σκουριές. Αλλά γιατί δε συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι; Ή σήμερα το πρωί; Γιατί έπρεπε να μπουκάρουν μέσα στη νύχτα την ώρα που κοιμούνται με τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους καταστρέφοντας την περιουσία τους; Θα το έσκαγαν στη Βραζιλία όπως εκείνος ο Κυριακίδης που τον άφησαν να φύγει ως παπάς;
Αναρωτιόμουν αν θα έπρεπε να γράψω για επικοινωνιακή ήττα της κυβέρνησης. Όμως αυτό είναι το προφανές. Εδώ ακούσαμε πριν λίγο στο “καλημέρα Ελλάδα” του Γιώργου Παπαδάκη αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. να λέει ότι το Α.Τ. είχε εγκαταλειφθεί με το φόβο των αντιποίνων των κατοίκων!
Δηλαδή η πολιτεία έτσι εύκολα εγκαταλείπει δημόσια περιουσία και μάλιστα σε περιπτώσεις όπου όπως λέει εφαρμόζει το νόμο; Δηλαδή αν αύριο το πρωί εξεγερθούν 40, 50, 100 χιλιάδες ισλαμιστές λαθρομετανάστες και σπάνε ότι βρουν, οι προστάτες της δημόσιας ασφάλειας θα αφήσουν στην τύχη τους πέρα από τον κόσμο που το έχουμε καταλάβει αυτό και ολόκληρη την πόλη;
Αυτή όμως η εγκατάλειψη του Α.Τ. φανερώνει πως αυτοί που σχεδίασαν την επιχείρηση και έδωσαν την εντολή κατάλαβαν το προφανές εκ των προτέρων, ότι δηλαδή θα υπάρξουν αντιδράσεις και θα χάσουν σε επίπεδο επικοινωνίας το παιχνίδι.
Εμφανώς λοιπόν είχαν άλλο στόχο. Να περάσουν το μήνυμα ότι όποιος αντιδρά ή αντιστέκεται, θα αντιμετωπίζεται ως σεσημασμένος. Θα εισβάλλουν στο σπίτι του μέσα στη νύχτα. Θα δημιουργούν συνθήκες τρόμου μπροστά στα παιδιά του.
Συμπέρασμα; Δεν είμαστε πια ελεύθεροι αλλά ιθαγενείς μιας αποικίας. Και όσοι εκτιμούν πως η Χαλκιδική είναι ιδιάζουσα περίπτωση, ας αναλογιστούν πως όλα όσα ζούμε σήμερα φάνταζαν εξωπραγματικά πριν λίγα χρόνια…
Επίσης μπορεί ταυτόχρονα να ήθελαν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη…



 http://freepen.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: