ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.4.13

ΑΔΩΝΗΣ Ο ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΕΙΦΤΗΣ..Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ "ΟΠΟΥ ΦΥΣΑ Ο ΑΝΕΜΟΣ" ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: ".τα λεφτά από τις δόσεις δεν πρέπει να πάνε σε μισθούς και συντάξεις" (βίντεο)

Θυμάστε προεκλογικά και όχι μόνο τι μας έλεγαν....
Θυμάστε τα ψευτοδιλήμματα και τους εκβιασμούς που περνούσαν όλο το 24ωρο, από τα ΜΕΓΑλοκανάλια οι παπαγάλοι και τα τσιράκια της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ...προσπαθώντας να εκφοβίσουν όλους τους Έλληνες..
Αν δεν έχουμε τα λεφτά του μνημονίου..αν δεν έρθει η δόση δεν θα έχουμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις...Δείτε τώρα τι παραδέχθηκε-αποκάλυψε χθες ο κ. Γεωργιάδης στην χθεσινή συνομιλία που είχαμε...






πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: