ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.7.13

Στο χέρι μας είναι να κατεβάσουμε την αποκρουστική σβάστικα του μνημονίου!


 


Γράφει ο Μαγια
Πνιγόμαστε, βυθιζόμαστε!
Η Ελλάδα της ύφεσης και της ανεργίας, η Ελλάδα των λουκέτων και των αυτοκτονιών δεν έχει άλλες αντοχές.
Το πιο ηχηρό μήνυμα του ιδρυτικού συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, θα έπρεπε να ήταν, «και τώρα τρέχουμε» στις πλατείες, τις γειτονιές, στα χωριά, σε κάθε γωνιά του κοινωνικού και οικονομικού ερειπιώνα.
Θέλουν κουράγιο, αυτοπεποίθηση κι ελπίδα οι απελπισμένοι. Και τότε, ένα φύσημά τους είναι αρκετό για να απαλλαγούμε από τουςεντεταλμένους της διεθνούς τοκογλυφίας, που επιμένουν να μην ορρωδούν προ ουδενός
Δεν ωφελεί να περιμένουμε τους τίτλους του τέλους. Σ’ αυτή την αναμονή στηρίζουν την επιθετικότητά τους. Αλλωστε, μόνοι τους δεν είναι τίποτε, αν δεν εξασφαλίσουν την ανοχή και την υποταγή μας.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ως ενιαίο, πλέον, κόμμα, δημιουργεί τις προϋποθέσεις να αποκτήσουν πολιτική δύναμη οι ελπίδες του λαού, για τη δημοκρατική ανατροπή της κυβέρνησης και τη συγκρότηση ενός νέου συνασπισμού εξουσίας που θα ξαναχτίσει την Ελλάδα, με δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια.
Βέβαια, οι ιδαλγοί του μαύρου, τα σαπρόφυτα της παραδημοσιογραφίας, και οι τσάτσοι της διαπλοκής θα πουλήσουν ακριβά το σαρκίο τους, προτάσσοντας τις απειλές και τους εκβιασμούς της διεθνούς τραπεζικής τρομοκρατίας.
Αφού διαψεύσθηκαν οι προσδοκίες τους για διαλυτικά γεγονότα στο συνέδριο, οι γνωστοί «φωστήρες» θα είναι καταδικασμένοι να παρακολουθούν βήμα – βήμα την έξοδο από την κρίση. Αρκεί η νέα διακυβέρνηση να διαθέτει ισχυρή πολιτική βούληση, καθαρά μυαλό και να αντιστέκεται στις σειρήνες της εξουσίας.
Στο χέρι μας είναι να κατεβάσουμε την αποκρουστική σβάστικα του μνημονίου από την Ακρόπολη!
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: