ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.7.13

Αποκλεισμένος ο Σόιμπλε από την πραγματικότητα…

Με ποιο άραγε δικαίωμα αποκλείει η «κυβέρνηση-κουίσλινγκ» τον γερμανό υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, από τον ελληνικό λαό και την πραγματικότητα που αυτός ορίζει, σε συνάφεια με την πραγματικότητα που τον ορίζει;

Ζήτησε ο ίδιος ο κ. Σόιμπλε αποστειρωμένο περιβάλλον για να μην επηρεαστεί η επαγγελματική του επίσκεψη στην Αθήνα από το social mood (έκφραση της ψυχολογικής κατάστασης της κοινωνίας ) στην Ελλάδα; Ή μήπως η χουντική απόφαση απαγόρευσης των συναθροίσεων στο κέντρο της Αθήνας αποτέλεσε πρωτοβουλία της «κυβέρνησης-κουίσλινγκ» για να περιοριστεί ο γερμανός άνδρας στην εικονική πραγματικότητα των συναισθημάτων που δομεί η ίδια στο πνεύμα: we arein a good mood after passing the exam [είμαστε «μια ωραία ατμόσφαιρα», αφού περάσαμε και αυτές τις μνημονιακές εξετάσεις από το κυνοβούλειο (για την ακρίβεια της απόδοσης στα μεταμοντέρνα ελληνικά και δίχως παρεξήγηση από τα αγαπημένα μου σκυλιά)];

Τί είναι αυτά τα πράγματα; Ο κ. Σόιμπλε είχε δικαίωμα να απολαύσει και αυτός την εορταστική ατμόσφαιρα στην Αθήνα, μετά την κρίσιμη για το μέλλον της οικονομικής ανάπτυξης απόφασή του να επιτρέψει στην «κυβέρνηση-κουίσλινγκ» την δοκιμαστική μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση. Τι αθλιότητα είναι αυτή να αποκλειστεί αυτός ο γερμανός μεγαλοπαράγοντας, που θέτει τις βάσεις της ανάπτυξης της Ελλάδας, από το πλήθος των «εστιαζομένων» ελλήνων και εστιατόρων που πολύ θα ήθελαν να εκφράσουν την ανυπόκριτη ευγνωμοσύνη τους στο πρόσωπό του, για τη νέα προοπτική επενδύσεων στον χώρο των γαστρονομικών απολαύσεων; Να φάει ο έλληνας και ο μυημένος τουρίστας, συμπατριώτης του Σόιμπλε, μελιτζανοσαλάτα με μειωμένο ΦΠΑ από τον άλλο μήνα και να γλύφει τα δάχτυλά του!

Όχι, μίζεροι και γρουσούζηδες διαδηλωτές της τεμπελιάς σας, απαντήστε με ειλικρίνεια: εάν φας τζατζίκι με μειωμένο ΦΠΑ, έρχεσαι ή δεν έρχεσαι την επομένη ημέρα να επενδύσεις στην Μεγάλη Βιομηχανία της Ελλάδας, που δείχνει ακριβώς γιατί δεν πρόκειται ποτέ να μεταβληθεί η χώρα σε πραγματικά αναπτυγμένη σύγχρονη ανταγωνιστική οικονομία;

Μην κοιτάτε τον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά, που όταν συνειδητοποίησε τί σαχλαμάρες έλεγε στον ελληνικό λαό δια του χθεσινού σημαίνοντος διαγγέλματός του, σχολίασε κάτι για το … κεφάλι του σε κριτικό πνεύμα. Επρόκειτο για μια στιγμιαία κρίση συνειδήσεως με αυτοκριτική διάθεση που θα πρέπει να αναγνωριστεί και να προσμετρηθεί στα θετικά της «κυβέρνησης– κουίσλινγκ», για να μην πω ότι θα έπρεπε να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για κάθε έλληνα, που το καλοκαιράκι όλο και σε κάποια ταβέρνα θα κάτσει κι όλο και κάποιο σουβλάκι θα φάει, εάν ασφαλώς δεν είναι στρατιωτικός. Εάν είναι στρατιωτικός, τότε μπορεί να επισκέπτεται κάθε μέρα in εστιατόρια, καθώς ο κ. Σόιμπλε επέτρεψε στον κ. Σαμαρά να μην μειώσει κι άλλο αμέσως τις ονομαστικές αποδοχές τους! Και αυτοί οι άνθρωποι, οι ένστολοι συμπατριώτες μας, δεν είχαν δικαίωμα με, ή δίχως στολή, να κατέβουν στο κέντρο της Αθήνας και να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους προς τον γερμανό υπουργό που αγωνίζεται για το βιοτικό τους επίπεδο, το οποίο βάλλεται από τις εχθρικές δυνάμεις της δραχμής;

Είναι, φίλοι, πράγματι τρομερό! Κάποιοι παράγοντες των παρασκηνίων οδήγησαν την «κυβέρνηση-κουίσλινγκ» να αποκλείσει τον κ. Σόιμπλε από την πραγματικότητα μίας κοινωνίας ευγνωμονούντων προς το πρόσωπό του πολιτών! Η φοβική «κυβέρνηση της ανάπτυξης» που καλλιεργεί την ύφεση στην Ελλάδα, στερεί από τον ευεργέτη της μία γνήσια ανθρώπινη ικανοποίηση: να πει ο άνθρωπος, ορίστε γερμανικέ λαέ, πώς κερδίζουμε τους λαούς της περιφέρειας, διευρύνοντας τον ζωτικό χώρο μας… ψηφίστε μας!

Φοβάμαι, λοιπόν, πως μετά την επίσκεψη Σόιμπλε πολλοί θα είναι στην κυβέρνηση και μεταξύ των 153 ψήφων που την στηρίζουν στο κυνοβούλειο, που θα πουν… γαμώ το κεφάλι μου! Προτείνω να κλείσουν από τώρα τα μικρόφωνα. Το έργο από δω και πέρα στην Ελλάδα θα είναι δημιούργημα του Βωβού Κινηματογράφου. Μειώστε το ΦΠΑ και στις ταινίες του «Βωβού», μια και του «γκαβού» δεν έχει καμία σημασία αν θα μειωθεί ή όχι. Όλοι στον «Βωβό» επενδύουν σήμερα πολιτικά και κανείς πλέον στον «γκαβό σινεμά» !

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι διδάκτωρ Πολιτικής Επιστήμης, ειδικός σε θέματα πολιτικής και διακυβέρνησης στην Ευρασία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: