ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

16.7.13

Θα "ματώσουν" το φθινόπωρο οι τράπεζες Ραγδαία αναδιάταξη του κλάδου και αναδιαρθρώσεις φέρνουν τα capital action plans

Θα "ματώσουν" το φθινόπωρο οι τράπεζες
Νέος "κύκλος αίματος" ανοίγει για τις τράπεζες καθώς μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας ανακεφαλαιοποίησης ξεκινά ο γολγοθάς των capital action plans, τα οποία χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα σημαντικά για την ουσιαστική αναγέννηση του τραπεζικού συστήματος και τη βελτίωση της ποιότητας του παθητικού των τραπεζών και την εκκαθάριση του ενεργητικού τους. Σε αυτό το πλαίσιο οι τράπεζες αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες για τη διαχείρηση των κόκκινων δανείων και οδηγούνται σε αποκοπή, απόσχηση και πώληση θυγατρικών τους οι οποίες δεν αποτελούν core business είτε έχουν αρνητικές αποδόσεις στα ίδια κεφάλαια.
Για τη διατήρηση των θυγατρικών οι τράπεζες καλούνται να υποβάλλουν πειστικά business plans τα οποία θα αποδεικνύουν τη θετική συνεισφορά των θυγατρικών στα μεγέθη και την εξέλιξή τους.
Στη συνάντηση που είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου με την ηγεσία του ΤΧΣ και τους επικεφαλ΄ςη των τεσάρων συστημικών τραπεζών ο πρωθυπουργός ζήτησε, παράλληλα, να εξεταστούν οι προϋποθέσεις για μείωση των επιτοκίων για την ανακούφιση των δανειοληπτών.
Οι τραπεζίτες, με τη σειρά τους, ζήτησαν η αναδιοργάνωση του τραπεζικού συστήματος να γίνει με σταθερά βήματα.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, από την πλευρά της Alpha Bank o Γιάννης Κωστόπουλος, της Εθνικής ο Γιώργος Ζανιάς, της Eurobank o Χρήστος Μεγάλου και της Τράπεζας Πειραιώς ο Μιχάλης Σάλλας.
Στο τέλος Ιουλίου η κυβέρνηση θα παρουσιάσει τα σχέδιά της, για την περαιτέρω θωράκιση και ενίσχυση του τραπεζικού συστήματος.


sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: