ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

19.7.13

Ανθρωπόμορφα όρνεα με πτυχίο…


Τον άσχημο αυτό καιρό , που η ελληνική κοινωνία μαστίζεται ολοένα και πιο πολύ από την κατάρρευση και τη φτώχεια, δημιουργείται ένας άλλου είδους εμφύλιος πόλεμος. Εκείνος των “υψηλών’ επενδύσεων.

Αυτός δεν είναι άλλος από τις άπληστες διαθέσεις εκείνων που κατέχουν το σημερινό χρήμα και επιδιώκουν με κάθε τρόπο να φάνε σαν τους κόρακες το οικόπεδο ή το χωραφάκι του κάθε ταλαίπωρου που προσπαθεί για την επιβίωση.

Το χειρότερο δε όλων είναι ότι πραγματοποιούνται ημερίδες ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ και μαζί με ειδήμονες και αναλυτές βρίσκουν τους “καλύτερους” (για τους εαυτούς τους) τρόπους για να “φάνε” οτιδήποτε, διδάσκοντας πως θα επιτευχθεί η καταπάτηση και ο εξευτελισμός των συνανθρώπων τους.

ΚΥΡΙΟΙ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΚΙΣΕΤΕ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΙΚΟΝA ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕ ΜΑΥΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ” ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ” .

Τη διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων και ημερίδων με θέματα τέτοιου είδους “ανάπτυξης” εμείς τη φτύσουμε και καλά θα κάνουν ορισμένοι …. εξέχοντες της σύγχρονης Ελληνικής πολιτικής και του life style να θυμούνται ότι όχι μόνο γνωρίζουμε, αλλά και πως την επόμενη φορά θα γκρινιάξουμε άσχημα.

….. και όχι μόνο στα γιαπάκια που κάνουν τις παρουσιάσεις των σεμιναρίων …..

Αναγνώστες


olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: