ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.7.13

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΝΤΡΟΠΗΣ: ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ!! ΜΕ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΝΖΑΝΙΑ!


michielse
ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΝΤ Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ

Έχει συντάξει αντίστοιχα φορολογικά νομοσχέδια για χώρες όπως το Πακιστάν, η Υεμένη, η  Συρία, η Αρμενία, η Τανζανία, η Λετονία και τα …Σκόπια!

          Το φορολογικό νομοσχέδιο εκτός από καθαρά εισπρακτικό και αντιαναπτυξιακό είναι ένα κείμενο πρόχειρο και ασαφές που δεν απαντά στις ανάγκες  του Ελληνικού κράτους και της Ελληνικής κοινωνίας για φορολογική δικαιοσύνη και δεν προάγει την αυτοδύναμη ανάπτυξη.

         Πώς να απαντά όταν όπως προκύπτει από την ανάρτηση του στο διαδίκτυο συντάκτης του είναι ο Greeten Michielse – Tax Advisor του ΔΝΤ –και όχι η πολιτική και επιχειρησιακή ηγεσία του Ελληνικού υπουργείο Οικονομικών – ο οποίος έχει συντάξει αντίστοιχα φορολογικά νομοσχέδια για χώρες όπως το Πακιστάν, η Υεμένη, η  Συρία, η Αρμενία, η Τανζανία, η Λετονία κλπ. όπως αποκάλυψε η “Κοινωνική Συμφωνία” σε σχετική ανακοίνωση που δεν διαψεύσθηκε;

          Σήμερα από την θέση του ως ανώτατου συμβούλου για το φορολογικό δίκαιο του ΔΝΤ συντάσσει και το δικό μας φορολογικό νόμο προετοιμάζοντάς μας για μέρες “ευημερίας”, “φορολογικής δικαιοσύνης” και “ανάπτυξης” όπως και τις παραπάνω χώρες.

          Αναρωτιόμαστε πόσο διακοσμητικό ρόλο παίζει πια η πολιτική ηγεσία του ΥΠ.ΟΙΚ; Πόσο εθνικά υπερήφανη μπορεί να είναι η κυβέρνηση όταν έχει παραδώσει τη χώρα. Γι’ αυτό όπως φαίνεται κλείνει τα αυτιά σε προτάσεις που απορρίπτουν το μύθο του μονόδρομου και προτάσσουν ένα εναλλακτικό σχέδιο εθνικής ανεξαρτησίας, παραγωγικής ανασυγκρότησης και κοινωνικής συνοχής.

         Κύριοι της δικομματικής κυβέρνησης είστε πολλαπλά εκτεθειμένοι.

 

 

olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: