ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.7.13

ΝΤΟΛΙΟΣ «Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι»

(Ηχητικό)

Με μία φράση περί «δραστηριοτήτων φοράδας σε αλώνι» σχολίασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ντόλιος την προτροπή του Δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη προς τους βουλευτές του Έβρου να μην ψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο.

Ο Δήμαρχος είχε πει πως όσοι βουλευτές ψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο θα είναι υπάλληλοι και εντολοδόχοι και ότι από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν θα έχουν κανένα δικαίωμα κρίσης.

Ο κύριος Ντόλιος μιλώντας στο Σταύρο Αποστολίδη στην πρωινή εκπομπή του Status 94,2 χαρακτήρισε τον ψυχισμό του Δημάρχου «περίεργο» και για να σχολιάσει τις προτροπές του προς τους Βουλευτές του Έβρου χρησιμοποίησε τη φράση «χέστηκε η φοράδα στο αλώνι».

Ακούστε την τηλεφωνική συνομιλία: εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: