ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.10.13

Μάγειρας ο Στουρνάρας. Κλείνουν την "τρύπα" του 2014 με τα "ομόλογα Αλογοσκούφη" (αν συμφωνήσει η τρόικα)


Κλείνουν την "τρύπα" του 2014 με τα "ομόλογα Αλογοσκούφη" (αν συμφωνήσει η τρόικα)
Ενώ εντείνεται η σεναριολογία περί τρίτου πακέτου στήριξης και αναγκαστικού κουρέματος χρέους, το κυβερνητικό οικονομικό επιτελείο βρίσκει τρόπο για να καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό του επομένου χρόνου: Είναι τα αποκληθέντα "ομόλογα Αλογοσκούφη", που εκδόθηκαν  το 2009, δόθηκαν στις τράπεζες προς  στήριξη  και λήγουν το 2014. Αν ανανεωθούν αντί να πληρωθούν στη λήξη τους, το πρόβλημα λύνεται - αρκεί να συμφωνήσει η τρόικα. Η φόρμουλα έχει ήδη παρουσιασθεί στους τροϊκανούς, , οι οποίοι όμως δύσκολα θα συναινέσουν σ'αυτό το τρικ.
Αν πάντως  γίνει αποδεκτή η ελληνική φόρμουλα,  θα σταματήσει η συζήτηση που έχει ξεκινήσει για πρόσθετη χρηματοδότηση της χώρας, και το θέμα θα αντιμετωπισθεί συνολικά ως "πακέτο" μαζί με τη βιωσιμότητα του χρέους και τα δημοσιονομικά μέτρα που θα χρειασθεί να ληφθούν το 2015-2016. Οι σχετικές συζητήσεις προβλέπεται ότι θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο-Μάιο και οι αποφάσεις πρέπει να ληφθούν Ιούνιο-Ιούλιο,  σε συνάρτηση με τις δημοσιονομικές επιδόσεις της χώρας και την πορεία του προγράμματος  προσαρμογής.
  Το θέμα με τα "ομόλογα Αλογοσκούφη" και τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθούν για την - προσωρινή - κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού, παρουσιάζει  σε εκτενές δημοσίευμα η  κυριακάτικη "Καθημερινή"

Δεν υπάρχουν σχόλια: