ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.10.13

Καταστολή ειρηνικού κινήματος με κάθε κόστος: 55 νέες διώξεις σε κατοίκους της Χαλκιδικής


Πριν από λίγο (σ. χθες) έγινε γνωστό πως επιδόθηκαν κλήσεις σε κατοίκους χωριών της Χαλκιδικής, για υποθέσεις που συνδέονται με τον αγώνα ενάντια στην εξόρυξη χρυσού στις Σκουριές.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν σχηματιστεί τρεις διαφορετικές δικογραφίες που περιλαμβάνουν περίπου 55 άτομα στο σύνολο. Οι δικογραφίες αφορούν περιστατικά μεταξύ Μαίου και Ιουλίου και οι κατηγορίες είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα -απρόκλητη βία-. Στις δικογραφίες εμπλέκονται κάτοικοι της Ιερισσού και της Μεγάλης Παναγίας.
Οι κατηγορίες αφορούν γεγονότα που έγιναν στην Ιερισσό την Τσικνοπέμπτη, με την εισβολή ΜΑΤ στο χωριό, την παρεμπόδιση πληρωμένων από την Ελληνικός Χρυσός δημοσιογράφων να φτάσουν στο βουνό και ένα τρίτο περιστατικό, στο οποίο οι κάτοικοι μπλόκαραν το δρόμο. Νομικοί κύκλοι κάνουν λόγο για εξωφρενικές διώξεις και για βιομηχανία διώξεων, που προσβάλλουν τη δικαιοσύνη.
Οι κάτοικοι είναι ανάστατοι αυτοί τη στιγμή, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι έμαθαν τα “νέα”, τη στιγμή που ο πρωθυπουργός δήλωνε στους τηλεοπτικούς δέκτες ότι θα επιτεθεί στα λαικά κινήματα, αναφέροντας χαρακτηριστικά τον αγώνα των κατοίκων στις Σκουριές.
 
Πηγή: alterthess.gr
ΑΠΟ - http://www.alfavita.gr

Oι νέες κλήσεις από την Ασφάλεια Πολυγύρου, σε 55 κατοίκους της Β.Χαλκιδικής

cebacebbceb7cf83ceb71(για μεγέθυνση κάντε κλικ στην εικόνα)
Σύμφωνα με το alterthess, οι νέες κλήσεις που επιδόθηκαν σε κατοίκους χωριών της Χαλκιδικής αφορούν τρεις διαφορετικές δικογραφίες, για  περιστατικά που σημειώθηκαν μεταξύ Ιανουαρίου και Ιουλίου 2013.
Οι κατηγορίες αφορούν γεγονότα που έγιναν στην Ιερισσό την Τσικνοπέμπτη, με την εισβολή ΜΑΤ στο χωριό, την παρεμπόδιση πληρωμένων από την Ελληνικός Χρυσός δημοσιογράφων να φτάσουν στο βουνό και ένα τρίτο περιστατικό, στο οποίο οι κάτοικοι μπλόκαραν το δρόμο. Οι κατηγορίες είναι πλημελημματικού χαρακτήρα – αντίσταση, στάση, παρακώλυση συγκοινωνιών, απρόκλητη σωματική βλάβη. Νομικοί κύκλοι κάνουν λόγο για εξωφρενικές διώξεις και για βιομηχανία διώξεων, που προσβάλλουν τη δικαιοσύνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια: