ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.10.13

ΧΑΤΖΗΣ,ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ,ΜΕΓΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ(ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΡΙΖΑ?) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!! ΕΡΩΤΟΥΜΕ:...


 

...ΠΟΙΟ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ.. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΜΗ ΤΑΞΗ??? ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ  ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ?? Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΟΥ  ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ  ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ.

ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΙΣΘΑΡΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο τ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΑΡΝΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ Η ΟΠΟΙΑ "ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ" ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΥ" ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ , .....ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΠΟΙΑ Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η "ΓΡΑΜΜΗ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΕΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΩΝ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ  ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ Η "ΙΣΟΝΟΜΙΑ" ΚΑΙ Η "ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ" ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ" ΟΤΑΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΙΝΤΕΟ

 Ομόφωνα αποφασίστηκε η απαλλαγή Παπανδρέου απο τους τηλε-δικαστές του ΣΚΑΪ (γάϊδαρο) με ονομαστική στοχοποίηση και δημόσια απαξίωση δια του εδράνου της εκπομπής τους κατά του "αργόσχολου" πολίτη που τόλμησε να φανταστεί ισονομία στην Ελλαδική "δημοκρατία"
επικαλούμενος το Σύνταγμα.

Η απόφαση πού έλαβε χώρα επι ακροατηρίου πανελλαδικής εμβέλειας και εξεδόθη για λογαριασμό του Ελληνικού κοινοβουλίου αφορά την σύμφωνη γνώμη "εισαγγελάτου και τηλε-ανακριτών" για τη ΜΗ άρση ασυλίας σε υπόθεση που εστάλη στη βουλή απο τη δικαιοσύνη και αφορά δικογραφία κατά του Γ. Παπανδρέου για την εκλογική περίοδο 2009.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την δικογραφία, ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου διώκεται για τα αδικήματα της εξαπάτησης εκλογέων και έταιρης αξιόποινης πράξης κατά του εκλογικού σώματος όπως προκύπτει απο τις προεκλογικές δεσμεύσεις - υποσχέσεις του. Καθώς επίσης και το αδίκημα της εις γνώσην του διασποράς ψευδών ειδήσεων με ενδεχόμενο δόλο αφού προκύπτει το όφελος των πράξεων του απο την σκόπιμη παραπλανήσει και κατα συνέπεια εξαπάτηση του λαού με στόχο την ανάληψη της εξουσίας. Η δικογραφία βασίζεται στην περίφημη φράση «λεφτά υπάρχουν», πάνω στην οποία στήθηκε η προεκλογική εκστρατεία του ΠΑΣΟΚ για τις εθνικές εκλογές του 2009.

Στο βίντεο ντοκουμέντο Βλέπουμε ολόκληρη τη διαδικασία της τηλεδικής που προαποφάσισε το αποτέλεσμα για λογαριασμό του Ελληνικού κοινοβουλίου προκειμένου να αποτραπεί κάθε περίπτωση άρσης ασυλίας για την δικογραφία που εστάλη στη βουλή κατά του Γ. Παπανδρέου.

Αξίζει να παρατηρηθεί ο τρόπος διαχείρισης της υπόθεσης απο τους τηλε-δικαστές μέσα απο σκηνοθετημένες πάσες, φραστικές παλινωδίες και αμφιταλαντεύσεις για λόγους δήθεν αντικειμενικότητας , στην προσπάθεια τους οι θέσεις τους να περάσουν στο κοινό ως μασημένη τροφή έτοιμη προς αναπαραγωγή στα... καφενεία.

Στα πλαίσια του σεναρίου της εκπομπής ο μεροληπτικά - αμερόληπτος Εισαγγελάτος αρχικά παριστάνει πως αναρωτιέται για το τι άραγε θα ψηφίσουν τα κόμματα σχετικά με την άρση ασυλίας Παπανδρέου, για να λάβει την απάντηση απο τον "πολιτικώς ενάγοντα" Χ. Κούτρα: " φαντάζομε οτι δεν θααα ... " . Απο το σημείο αυτό στη σέντρα βγαίνει το τηλε-παράθυρο Νο 4 για να πεταχτεί ο Χ.Μέγας και να απαγγείλει το συμπέρασμα-απάντηση και προς τους δύο σχετικά με τον πολίτη που τόλμησε να μηνύσει τον Παπανδρέου : " πάντως , ο κ.Πολίτης ΚΕΡΔΙΣΕ , τρία λεπτά δημοσιότητας". Την πάσα αυτή παίρνει ο Εισαγγελάτος για να συμφωνήσει με την σειρά του και να συμπληρώσει πως αυτό που έπραξε ο πολίτης και έφθασε σε σημείο να αναφερθεί εγγράφως με μηνυτήρια αναφορά του προς τη δικαιοσύνη δεν είναι τρόπος.

Στο σημείο αυτό η τηλεδίκη εισέρχεται πλέον στο ... "επι της ουσίας" και ο Εισαγγελάτος αγορεύει απο εδράνου: " κι εγώ έχω επικρίνει τον κ.Παπανδρέου αλλά δεν είναι αυτός ο τρόπος, γιατί έτσι δεν θα βγάλει πουθενά".

Κατα τον Εισαγγελάτο δηλαδή , ο πολίτης μπορεί να επικρίνει τους πολιτικούς αλλά μονόν ψιθυριστά συμβιβασμένος στη μιζέρια της καθημερινότητας τους και χωρίς εντάσεις που ενοχλούν το καθεστώς. Δεν είναι λύση η προσφυγή στη δικαιοσύνη για
τους πολίτες, ο τρόπος αυτός κατά τον Ν. Ευαγγελάτο δεν βγάζει πουθενά. (καλά που το ξεστόμισε κι αυτό).

Τα ... γέλια αρχίζουν στην σε δευτερόλεπτα μεταστροφή του παραληρήματος Ευαγγελάτου , όταν αντιλαμβανόμενος πως με τις μπαρούφες του απαξιώνει το θεσμικό κράτος που δουλειά του είναι να προασπίζεται ... και πριν καν τελειώσει τη φράση του... κάνει τούμπα 360 μοιρών και ...(απο το δεν βγάζει πουθενά) στρίβει δήθεν υπερ του πολίτη για να ευλογήσει την ύπαρξη των θεσμών διορθώνοντας: "Αλλα ... ο πολίτης φέρνει το πολιτικό προσωπικό σε μια δυσμενή θέση, δηλαδή (στρίβει και πάλι αναρωτούμενος) οι νεοδημοκράτες βουλευτές θα πάνε να ψηφίσουν να ΜΗΝ αρθεί η ασυλία Παπανδρέου;"

Στο σημείο αυτό πετιέται απο το τηλεπαράθυρο Νο1 ο εντεταλμένος της Νέας Δημοκρατίας Τ.Χατζής για να επιβεβαιώσει ..." εμ βέβαια, τι θα ψηφίσουν βρε Νίκο ; ...μα είναι δυνατόν τώρα;" (να ψηφίσουν άρση ασυλίας για τον Παπανδρέου ;)

Ο Ευαγγελάτος χαμογελά πίσω απο το δάχτυλό του όταν πετιέται απο την ύπνωση το παράθυρο Νο2 (εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ) ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ που σύμφωνα με την κομματική γραμμή που προασπίζεται επιβάλλεται να διαπληκτίζεται στις οθόνες με τον νεοδημοκράτη "αντίπαλο" Τ.Χατζή. Αυτή τη φορά όμως η εντεταλμένη του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Καλογεροπούλου πετάχτηκε για να συμπληρώσει τον Χατζή και αναφερόμενη στην "κατάπτυστη" μήνυση του πολίτη εκτόξευσε επικοινωνιακή ρουκέτα "... είναι τραβηγμένο , τόσα έχουμε ακούσει .. το λεφτά υπάρχουν μας πείραξε ; " (!)

Το νεοδημοκρατικό φερέφωνο συμπληρώνει το εγκώμιο υπέρ απαλλαγής Παπανδρέου:
" Όσο κι αν έχουμε κάνει κριτική στον κ.Παπανδρεόυ έχει εξηγήσει τι εννοούσε μ'αυτο πολλάκις" ... ο "λαϊκός υπερασπιστής" Εισαγγελάτος παριστάνει αυτή τη φορά τον αντίλογο και τη φωνή του λαού : " εντάξει, εμένα (ο Παπανδρέου) δεν με έχει πείσει πάντως"
- Χατζής " ούτε κι εμάς μας έπεισε , το'χει εξηγήσει πάντως" κι ενώ δίδεται η πάσα στον Χ.Κούτρας να "εξηγήσει" τι εννούσε ο ΓΑΠ με τη φράση "λεφτά υπάρχουν" ... το παράθυρο Νο4 πετιέται απο τη γωνία να συμπληρώσει την υπερασπιστική γραμμή Παπανδρέου προασπιζόμενο τα τραπεζικά συμφέροντα, λέγοντας πως εάν οι πολίτες δεν είχαν βγάλει τα χρήματα τους εκτός Ελλάδος την τριετία 2010-2012 τα πράγματα θα ήταν δήθεν διαφορετικά ... (!) (!)

ανάλυση βιντεο αποtriklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια: