ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.10.13

Τι έγραφε το κείμενο των «Νέων» για το οποίο ο Καμμένος έκανε μήνυση στον Παπαχρήστο

Papachristos
Αίσθηση έχει προκαλέσει από το πρωί η σύλληψη του δημοσιογράφου των «Νέων» Γιώργου Παπαχρήστου, στα Ιωάννινα, μετά από μήνυση του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου. Ο κ. Καμμένος υπέβαλε μήνυση εναντίον του δημοσιογράφου για συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου με αφορμή κείμενο που υπέγραφε ο κ. Παπαχρήστος στην εφημερίδα «Νέα Σαββατοκύριακο».
Το κείμενο του κ. Παπαχρήστου αναφερόταν σε μια υπόθεση που όπως σημειώνει ανέσυρε από το αρχείο. «Πρόκειται για κατάσταση ελεγχόμενων πολιτικών προσώπων από το ΣΔΟΕ στην οποία το όνομα του αγαπημένου μας πρόεδρου βρίσκεται στην έβδομη θέση» έγραφε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος συμπληρώνοντας πως το εν λόγω έγγραφο με το οποίο ζητείται κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας το άνοιγμα λογαριασμών του «προέδρου μας» όπως χαρακτηριστικά αποκαλεί ο δημοσιογράφος τον κ. Καμμένο, έχει ημερομηνία 29 Αυγούστου 2012.
Αφού ο κ. Παπαχρήστος αναρωτιέται που βρίσκεται τώρα η έρευνα αυτή και τι έχει προκύψει αναφέρει: «Που θέλω να καταλήξω (…); Οτι πρόκειται για εισαγγελική παραγγελία την οποία είχε διατάξει ο οικονομικός εισαγγελέας. Ητοι, ο γνωστός (του προέδρου Πάνου) και μη εξαιρετέος ημών και υμών εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης! Σπεύδων να διευκρινίσω για να μην δημιουργηθούν παρερμηνείες, ότι η έρευνα παραγγέλθηκε πριν οι δύο άνδρες έρθουν κοντά και πριν ο κ. Πεπόνης φλερτάρει με την ιδέα να ασχοληθεί με την πολιτική μέσω του κόμματος «Π. Καμμένος και Σία Ανεξάρτητοι Έλληνες». Έτσι είναι αυτά. Όλοι οι μεγάλοι έρωτες γεννιούνται σε μια στιγμή σύγκρουσης…».

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ
Νωρίς το μεσημέρι το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εξηγεί τους λόγους για τους οποίους μήνυσε τον κ. Παπαχρήστο.
«Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος κατέθεσε χθες Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013 μήνυση σε βάρος του δημοσιογράφου της εφημερίδας “Τα Νέα” Γιώργου Παπαχρήστου για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης δια του τύπου κατ’ εξακολούθηση, εξαιτίας ψευδών και συκοφαντικών δημοσιευμάτων για το πρόσωπο του Πάνου Καμμένου, τα οποία επανειλημμένα έχει καταχωρήσει στην εφημερίδα που εργάζεται και για το περιεχόμενό τους έχουν ασκηθεί σε βάρος του τέσσερις αντίστοιχες αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου.
Επιπλέον τα ανωτέρω, καθώς και άλλα ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα του Γιώργου Παπαχρήστου έχουν διαψευσθεί, όπως αποδεικνύεται και από δελτία τύπου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και από έγγραφα, τα οποία είναι συνημμένα στη μήνυση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: