ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.10.13

ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΔΙΑΨΕΥΣΕ ΕΧΘΕΣ ΑΛΛΑ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΜΕΝΕΙ: Ο Στουρνάρας φεύγει από υπουργός Οικονομίας – Ισως αναλάβει την Τράπεζα της Ελλάδας


Πέρα από τις φήμες περί άρσης της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού στο πρόσωπο του Γιάννη Στουρνάρα – φήμες που διέψευσε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος – πηγές μέσα στη Νέα Δημοκρατία αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός δεν θα φτάσει στις εκλογές με υπουργό τον Στουρνάρα και περιγράφουν ποια είναι η επόμενη σημαντική θέση που τον περιμένει.
Ο Γιάννης Στουρνάρας είναι ο επικρατέστερος διάδοχος του Γιώργου Προβόπουλου σύμφωνα με ρεπορτάζ της Κυριακάτικης Καθημερινής. Αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Κ.Π. Παπαδιόχος και Γ. Π. Τερζής:
«Σε κάθε περίπτωση, όμως, στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού προεξοφλούν πως ο κ. Σαμαράς δεν θα φθάσει στις επόμενες εκλογές με τον κ. Στουρνάρα. Οπως αφήνουν να εννοηθεί, είναι απλώς ζήτημα χρόνου η αντικατάστασή του, ενδεχομένως διά της αναβάθμισής του στη θέση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, καθώς τους επόμενους μήνες θα πρέπει να επιλεγεί ο διάδοχος του κ. Γ. Προβόπουλου.
«Εφόσον επιτευχθεί ο στόχος της "απελευθέρωσης" από τα Μνημόνια και την τρόικα, προφανώς δεν μπορεί να πάει ο Σαμαράς σε εκλογές με τον υπουργό που υλοποίησε το πλέον σκληρό πακέτο μέτρων», ανέφεραν οι ίδιες πηγές, προσθέτοντας -στο ερώτημα τι θα συμβεί αν τελικά απαιτηθούν νέα μέτρα και νέο Μνημόνιο- ότι «αν ο Σαμαράς έχει αποφασίσει να σώσει την πατρίδα καταστρέφοντας το κόμμα, δεν θα τον αφήσουμε...».

http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: