ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.10.13

Βόμβα! Ολομέλεια του ΣτΕ: Παράνομο το ΕΣΡ...

Παράνομη η σύνθεση του ΕΣΡ, σύμφωνα με απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ. Συγκεκριμένα έκρινε πως «το καθεστώς των παρατάσεων της θητείας των μελών του ΕΣΡ και η παράκαμψή του» με άλλη διάταξη αντίκεινται στο Σύνταγμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ολομέλεια του ΣτΕ με την 3513/2013 απόφασή της, η οποία μόλις καθαρογράφηκε, κρίνει πως η διάταξη της παρ. 1 του άρθρου 57 του νόμου 3979/2011, ότι «η αυτοδίκαια παράταση της θητείας των μελών του ΕΣΡ καλύπτει ισόχρονο διάστημα μέχρι τον διορισμό νέων μελών», έρχεται σε σύγκρουση με το Σύνταγμα. Επιβεβαιώνει, δηλαδή, τις αλλεπάλληλες...

αποφάσεις του Δ’ Τμήματος του ΣτΕ, που είχε κρίνει πως η αυτοδίκαιη εκ του νόμου παράταση της θητείας των μελών των ανεξάρτητων αρχών μέχρι τον διορισμό νέων είναι ανεκτή μόνο για εύλογο χρονικό διάστημα, το οποίο κρίνεται κατά τις εκάστοτε συντρέχουσες περιστάσεις. Μετά την πάροδο του εύλογου χρόνου το ΕΣΡ δεν διαθέτει νόμιμη συγκρότηση.

Το Παρόν

Δεν υπάρχουν σχόλια: