ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.10.13

ΠΡΟΣ ΝΕΣΤΟΡΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΝΙΚΗΤΑ: "ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΥΣ"

 
Εδώ και κάποιες μέρες στις εμφανίσεις του στις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές στην tv ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κακλαμάνης Νικήτας, έχει εισάγει στην γνωστή γενική αντιμνημονιακή μεν αλλά φόρα μνημονιακή δε ρητορική του, και μια νέα ατάκα σχετικά με τις αιτιάσεις των γνωστών καθηγητών Οικονομολόγων κυρίων Βαρουφάκη και Λαπαβίτσα οι οποίες είναι τοις πάσι γνωστό ότι οι κατά καιρούς προβλέψεις των εν λόγω καθηγητών σχετικά με την ασκούμενη μνημονιακή πολιτική επιβεβαιώθηκαν πλήρως.


Αφού οι προβλέψεις - αναλύσεις των εν λόγω Καθηγητών έχουν πλέον εκ των πραγμάτων επιβεβαιωθεί , οι οποίες έγιναν πριν την εφαρμογή των σχεδιασμών της Τρόικας αλλά και των αποφάσεων του Eurogroup στην χώρα μας, ο Νέστορας κος Κακλαμάνης "βρήκε" τον τρόπο αντίδρασης και απαξίωσης των δύο καθηγητών τηρώντας και την κατά δεοντολογία ηθική που διέπει τους καθώς πρέπει πολιτικούς κάνοντας την πρόταση " ...αφού είναι γνώστες και ειδήμονες και αφού επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις των ...γιατί δεν κατέρχονται στον πολιτικό στίβο ..ώστε να εκλεγούν και να σώσουν την Ελλάδα??... παρά και οι δύο (Βαρουφάκης, Λαπαβίτσας) αναλύουν κρίνουν και διαπιστώνουν το σφάλμα από την Αμερική ή από την Αγγλία?? και όχι εδώ στην Ελλάδα??"
Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψιν πρώτον την θέση - δήλωση Κακλαμάνη σχετικά με τον "ανάλγητο" Στουρνάρα για τον οποίο συγκεκριμένα έχει δηλώσει "Σε λίγη ώρα έχετε υπουργικό συμβούλιο, μεταφέρετε στον υπουργό Οικονομικών ότι με όσα λέει και πράττει ειδικά τελευταία, αν ευελπιστεί ότι μέσα από αυτά θα τον ανατρέψουμε, ματαιοπονεί. Απλά θα τον αλλάξουμε και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε"...  δεύτερον  λαμβάνοντας επίσης υπόψιν και τις κατα καιρούς δηλώσεις ευαισθησίας  του για την εξαθλίωση των ελλήνων από την μνημονιακή πολιτική αλλά και την επαναστατική διάθεση του εν λόγω πολιτικού ο οποίος έχει δηλώσει ότι δεν συμφωνεί με την εφαρμοζόμενη πολιτική αλλά "δεν πρόκειται να ρίξει αυτός την κυβέρνηση μη ψηφίζοντας τους νόμους Στουρνάρα" και τρίτον λαμβάνοντας υπόψιν ότι οι όποιες προβλέψεις Στουρνάρα  εδώ και δύο χρόνια έχουν διαψευσθεί παταγωδώς............ προτείνουμε στον λαλίστατο Κακλαμάνη αφού επιθυμεί την σωτηρία της πατρίδας και αφού αναγνωρίζει την επιστημονική κατάρτιση των δύο οικονομολόγων αλλά και τις κατά καιρούς προβλέψεις τους,  αντί να τους καλεί εκ του πονηρού  να κατέλθουν στον πολιτικό στίβο, με αμφίβολα αποτελέσματα εκλογής τους, να τους καλέσει αν επιθυμούν να  ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ όπως ο Στουρνάρας στην θέση του ΥΠΟΙΚ . Άλλωστε η κυβέρνηση ΝΔ ΠΑΣΟΚ είναι ειδική στους Διορισμούς. 
ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΩΣ ΔΙΑΤΕΙΝΕΣΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΕΤΕ
ΣΣ:Δεν είμαστε αυτόκλητοι υπερασπιστές των δύο καθηγητών αλλά οι Γκεμπελικές προβοκατόρικές ατάκες απ'όπου κι αν προέρχονται μας ανακατεύουν....

Δεν υπάρχουν σχόλια: