ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.10.13

ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΧΟΥΝΤΑ! Θέτουν τους Προβόπουλους υπεράνω του πολιτεύματος και της δικαιοσύνης!!!


20131013-173020.jpg
Νέα αυστηρή προειδοποίηση για την υπεράσπιση της αυτονομίας του διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου Πανίκου Δημητριάδη απέστειλε προς τη Λευκωσία ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι.
«Η άσκηση οιασδήποτε μορφής πίεσης προς το πρόσωπο του διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας της Κύπρου, εκλαμβάνεται αρνητικά από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα» διεμήνυσε ο Ντράγκι.
Ερωτηθείς σε συνέντευξη Τύπου στην
Ουάσιγκτον ο επικεφαλής της ΕΚΤ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «θα υπάρξει αρνητική εικόνα για οιαδήποτε προσπάθεια άσκησης πίεσης ή απειλής η οποία υποσκάπτει την ανεξαρτησία της Κεντρικής Τράπεζας».
Σημειώνεται ότι ο επίτροπος Όλι Ρεν είχε αποστείλει επιστολή σχετικά με την αντιπαράθεση Αναστασιάδη – Δημητριάδη, προς τον κύπριο υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη, προειδοποιώντας ότι οι τοποθετήσεις κατά του διοικητή της ΚΤ μπορεί να παραβιάζουν τον ευρωπαϊκό νόμο και να επηρεάζουν την ανεξαρτησία της Κεντρικής Τράπεζας.
ΣΚΑΙ


olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: