ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.10.13

Ούτε το ποιο υπάκουο σκυλάκι δεν θα σερνόταν έτσι για... το… κόκκαλο. .



Είπε ο ξεχασμένος Καρατζαφερης για τον αποψινό οικοδεσπότη του….

«Θα περάσει πάρα πολύς καιρός για να σβηστούν όλες αυτές οι “κουτσουλιές” που διαμόρφωσαν τα ΜΜΕ στην κοινή γνώμη για μένα. Παρ' όλα αυτά, έχω την υπομονή και την επιμονή. Με την καταχνιά που διαχέει ο κ. Πρετεντέρης και άλλοι, καλύπτουν την συνείδηση του ελληνικού λαού».

Τώρα θα μας πείτε ξέρετε κανένα πολιτικό να μην γλύφει εκεί που φτύνει;
Για να γράψεις το τι έχει σύρει στον Πρετεντερη ο κολοτουμπας θέλει πολλά ποστ και ίσως… κολλήσει το ιντερνέτ. Μόλις όμως τον θυμήθηκαν οι διαπλεκόμενοι στην …απελπισία τους τρέχει σαν υπάκουο σκυλάκι να δώσει το παρόν.

Δείτε τι αναφέρει η αναγγελία και ποιοι θα είναι στο πάνελ. Όλο το ανφαν σκατέ της παγκοσμιοποίησης και ο…Καρατζαφέρης. .
Ποιοι έφτιαξαν τη Χρυσή Αυγή; Τα άκρα, η βία, η πολιτική αντιπαράθεση. Μία μεγάλη συζήτηση στην εκπομπή «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013 στις 23.40 στο MEGA.
Καλεσμένοι στο στούντιο της «Ανατροπής» είναι ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος, η βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Μαρία Ρεπούση, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Νίκος Σοφιανός, ο μουσικός-ηθοποιός Γιάννης Ζουγανέλης, ο σκιτσογράφος-αρθρογράφος Ανδρέας Πετρουλάκης και η συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου.
Παρεμβαίνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
Σχολιάζουν: ο Ιωακείμ Γρυσπολάκης, καθηγητής και πρώην πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθώς και ο Θανάσης Καμπαγιάννης, δικηγόρος, μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ).
 «Η πρόσκληση για συμμετοχή στην εκπομπή «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη τη Δευτέρα δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από μέρους της ΚΕΕΡΦΑ. Το πάνελ με την συνολική του σύνθεση επαναφέρει στο προσκήνιο τον Καρατζαφέρη, στη θέση μάλιστα του συνομιλητή στην αναζήτηση ευθυνών για την άνοδο των φασιστών της Χρυσής Αυγής λες και το ΛΑ.Ο.Σ δεν ανήκει στη ίδια πτέρυγα της φασιστικής ακροδεξιάς». Αυτό σημειώνει ανακοίνωση της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ).
Η ανακοίνωση προσθέτει:
«Το αντιφασιστικό κίνημα δεν βγήκε στους δρόμους και τις γειτονιές για να σταματήσει την Χρυσή Αυγή και να την αντικαταστήσει με ένα άλλο φασιστικό κόμμα. Δεν ξεχνάμε ότι το ΛΑ.Ο.Σ με την ρατσιστική του ατζέντα, την επιθετική του πολιτική κατά της αριστεράς, την συνεργασία του με τους χρυσαυγίτες στα πογκρόμ κατά των μεταναστών στις γειτονιές όπως του Άγιου Παντελεήμονα έστρωσε το δρόμο στη Χρυσή Αυγή» και προσθέτει.
«Η επανανομιμοποίηση συνομιλητών της ακροδεξιάς μαζί με την επαναφορά της «θεωρίας των δύο άκρων» διευκολύνει της κινήσεις της ΝΔ κατά των μαζικών αντιδράσεων του κινήματος».

 

 Το επίπεδο όμως που πλασάρουν είναι αυτό όπως μπορείτε να δείτε Παρακάτω. Οπότε …Καρατζαφέρηδες μας αξίζουν  

 

Ο Πέτρος με το botox του, ο Λιάγκας με το πέος του, και ο Μαλέλης με τα πιπίνια του!

 

 

 

ιχνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: