ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

15.10.13

«ΠΡΟΣΕΧΩΣ…ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ»



Γράφει ο Μιχάλης Τζανάκης

Βρισκόμαστε μερικούς μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και θα παρακαλούσα να κρατήσετε το παρόν «άρθρο». Επειδή υπάρχει –απολύτως φυσιολογικά- μεγάλο άγχος και νευρικότητα στα κόμματα της συγκυβέρνησης για τις υποψηφιότητες θα κάνουμε μια πρόβλεψη. Θα πλημμυρίσουμε με «ανεξάρτητους» υποψήφιουςπρώην κομματόσκυλα- που θ’ αναβαπτιστούν εύκολα και γρήγορα σε «ανεξάρτητους».
Πριν δυο δεκαετίες η «πασοκόπληκτη» ελληνική κοινωνία στέναζε στα «πολιτιστικά» κέντρα υποκουλτούρας –κοινώς σκυλάδικα- μέσα σε μια «λαμέ» ατμόσφαιρα σε στοίβες γύψινων πιάτων και ταλαιπωρημένων γαρύφαλλων. Μόλις έκανε τον «κύκλο» της η  συγκεκριμένη μόδα, έπρεπε ν’ ανανεωθεί το «ρεπερτόριο» της πολιτισμικής παρακμής, καθώς η κοινωνία ήδη είχε εθιστεί σε ψυχαγωγία τύπου «χρυσού κουφέτου» και «πρωινού καφέ», όπου μετά τα σκυλάδικα συνέχιζε την ψυχαγωγία της με πρωινά τσιφτετέλια και ενδιάμεσα ζώδια και συνταγές μαγειρικής.
Η «ανανέωση» του σκυλάδικου ήρθε με μεγάλες πινακίδες και αναρτημένα πανό όπου πληροφορούσαν το «φιλοθεάμον»  κοινό ότι η ανακαίνιση του σκυλάδικου θα εμπλουτιζόταν και από άλλου είδους υπηρεσίες, όπως μπορούσε ν’ αντιληφθεί ο καθένας με την εντυπωσιακή αναγραφή «προσεχώς…Βουλγάρες», (συγγνώμη απ’ τους συμπαθέστατους γείτονες, απλά υπενθυμίζω τα γεγονότα). Έτσι επανέκαμψε το παρωχημένο σκυλάδικο, αναβαθμισμένο, όπου το ίδιο προσωπικό και η ίδια διεύθυνση πρόσφεραν άλλου είδους υπηρεσίες,  εξίσου χυδαίες με τις προηγούμενες, αλλά με άλλη επιγραφή.
Αν αναρωτιέστε προς τι η αναλογία με τις αυτοδιοικητικές εκλογές, υποψιάζομαι πως επειδή η «κουτάλα» είναι άκρως δελεαστική τα γαλαζοπράσινα εναπομείναντα στίφη- τρόπος του λέγειν-θα πρέπει, αν και αποδυναμωμένα να κρατήσουν εφεδρείες. Ήδη υπάρχουν συναντήσεις σε επίπεδο κορυφής όπου χωρίζουν τα γαλαζο-πράσινα ανθρωπάκια τις διοικητικές περιφέρειες με την αναλογία 9:4. Θεωρούν δηλαδή δεδομένη την αγέλη και τη χειραγωγούν μερικούς μήνες πριν κληθεί ν’ αποφασίσει η ίδια. Επειδή όμως οι «κομματάνθρωποι» -ακόμα και του κατ’ ευφημισμού «δημοκρατικού τόξου»- είναι personae non gratae για τη συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας θα επιχειρήσουν να την πλαγιοκοπήσουν ως δήθεν αγνοί και άσπιλοι εθελοντές – υπηρέτες του κοινωνικού συνόλου. Στην ουσία θα κάνουν ότι και τα σκυλάδικα που μετατράπηκαν σε μπορντέλα πολυτελείας με το πρόσχημα των χορευτικών που θα πρόσφεραν τα νεότευκτα μπαλέτα.
Ας έχουν υπόψη οι πολίτες πως άπαντες τοιούτοι «ανεξάρτητοι» έχουν ακέραιες τις κομματικές ταυτότητες και έχουν ακριβώς τα ίδια αφεντικά που είχαν μέχρι πρότινος.
Ο τακτικισμός του «ανεξάρτητου» προσδοκούν πως θα φέρει αποτελέσματα. Ήδη προβάρονται «ανεξάρτητα» κουστουμάκια που θα φορεθούν με την ελπίδα να συγκρατήσουν την επερχόμενη συντριβή.
Θυμηθείτε πως θ’ αναρτηθούν πολλές πινακίδες –κατά τα πρότυπα των ανακαινισμένων σκυλάδικων του ’80 και ’90- που θα πληροφορούν την πελατεία τους : «ΠΡΟΣΕΧΩΣ …ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ!
tonoikaipnevmata

Δεν υπάρχουν σχόλια: