ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.12.13

Οι Τράπεζες βλέπουν κορύφωση κόκκινων δανείων το 2016-17! Το 2050 τί ακριβώς βλέπετε?

Tα μη εξυπηρετούμενα δάνεια θα φθάσουν στη μέγιστη τιμή τους τη χρονική περίοδο 2016- 2017, για λόγους που συνδέονται, μεταξύ άλλων, με την υπερφόρτωση του δικαστικού συστήματος, ανέφερε ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ...



Τράπεζας Πειραιώς Σπύρος Παπασπύρου, μιλώντας στο Συνέδριο του Ελληνομερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. 

Δηλαδή πάμε μια χαρά άρα δεν χρειάζονται κουρέματα δανείων και κάθε άλλου τύπου διευκολύνσεις, π.χ. πτώση των τεράστιων τραπεζικών επιτοκίων. Καταλάβατε που το πάνε; Επιχειρήσεις και νοικοκυριά αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στις δανειακές τους υποχρεώσεις προς τις Τράπεζες, λόγω της τεράστιας κρίσης που μαστίζει και έχει διαλύσει την ελληνική κοινωνία. Και αυτοί τα βόδια μου αργά. Αντί μόνοι τους να τακτοποιούν προς το ευνοϊκότερο τα επιχειρηματικά και καταναλωτικά δάνεια, βλέπουν το μέλλον σε γυάλινες σφαίρες από τα αναπαυτικά γραφεία τους. Η κοινωνία έξω, πολύ μακριά από τις ανέσεις είναι άνεργη, δεν έχει ρεύμα στο σπίτι της και ζεσταίνεται με μαγκάλια.  

Ξεχνάνε όμως κάτι. Έχουν ήδη υφαρπάξει τα πακετάκια τους από τα bailout του κράτους, δηλαδή τα χρωστά ο ελληνικός λαός και οι περισσότερες βρίσκονται στο ΤΧΣ. Δηλαδή δεν αποφασίζουν μόνες τους. Έχουμε όμως ικανούς ηγέτες για να συγκρουστούν με τα αδηφάγα επιτόκια των ελληνικών τραπεζών, που ενώ έχουν χρεοκοπήσει, κάνουν πως δεν βλέπουν την καταβύθιση της ελληνικής οικονομίας; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: