ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.12.13

Οι ελληνικές τράπεζες στο ραντάρ της Merrill Lynch



Ορατές γίνονται ξανά στα διεθνή επενδυτικά ραντάρ οι ελληνικές τράπεζες μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου ανακεφαλαιοποιήσεων. Σε νέα της έκθεση η Bank of America Merrill Lynch ξεκινάει εκ νέου την κάλυψη για τις μετοχές των Πειραιώς, Εθνική και Alpha.
Η BofA ξεκινάει λέγοντας ότι πιστεύει στο turnaround story των ελληνικών τραπεζών, το οποίο στηρίζεται στη μακροοικονομική ανάκαμψη και στην εφαρμογή μεταρρυθμίσεων στον κλάδο, επισημαίνοντας ωστόσο ότι η υποσχόμενη ανάκαμψη των κερδών, δεν έρχεται φθηνά.
Η τράπεζα αναμένει η απόδοση ιδίων κεφαλαίων να ανακάμψει στο 13%-15% μέχρι το 2017. Εκτιμά δε ότι η αποτίμηση της αγοράς αποτυπώνει αυτή τη δυναμική ανάκαμψης, μετά από την άνοδο της τιμής της μετοχής κατά 37% στο τελευταία τρίμηνο. «Ένα επιπλέον rerating θα μπορούσε να έλθει από την μακροοικονομική πρόοδο και το χαμηλότερο κόστος στην Ελλάδα, κατά την άποψή μας, παρά μια άνοδος των μακροπρόθεσμων ποσοστών κερδοφορίας».
Εκτιμά πως η ανάκαμψη της απόδοσης των ιδίων κεφαλαίων είναι στο καθ’ οδόν, με τον οίκο να αναμένει χαμηλά low-mid teens μέχρι το 2017. Η αύξηση του περιθωρίου, η ομαλοποίηση των προβλέψεων και η μείωση του κόστους θα είναι οι τρεις ισχυρότεροι οδηγοί των ROAE για τις ελληνικές τράπεζες στην περίοδο 2014-2017.
Σε επίπεδο αξιολόγησης δίνει τιμή-στόχο για την μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς τα 1,71 ευρώ και 0,67 ευρώ για Alpha Bank με σύσταση neutral για αμφότερες τις τράπεζες. Για την Εθνική δίνει τιμή-στόχο 4,15 ευρώ και σύσταση underperform.
Στο μέτωπο των μη εξυπηρετούμενων δανείων οι αναλυτές κάνουν λόγο για μεγαλύτερους κινδύνους στην περίπτωση επιδείνωσης. «Ενώ θεωρούμε πως θα υπάρξει μία τάση προς την ομαλοποίηση των προβλέψεων και την επιβράδυνση της δημιουργίας μη εξυπηρετούμενων δανείων, θεωρούμε ότι οι υψηλότερες χρεώσεις για προβλέψεις θα αποτελέσουν σημαντικό ρίσκο εάν η ελληνική ανάκαμψη απογοητεύσει.».
Επιπλέον, ο οικος εκτιμά ότι η βελτίωση της ρευστότητας και η ενοποίηση του κλάδου επιτρέπει στις τράπεζες να μειώσουν το κόστος χρηματοδότησης. Η Merrill Lynch βλέπει μια δυναμική ανόδου 0,6-1,1 ppt στο διάστημα 2013-2017.




sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: