ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.12.13

270.000 εργαζόμενοι αμείβονται με λιγότερα από 500 ευρώ το μήνα

Περίπου 270.000 εργαζόμενοι αμείβονται με λιγότερα από 500 ευρώ το μήνα σύμφωνα με τα στοιχεία πληροφοριακού συστήματος ΕΡΓΑΝΗ που παρουσίασε σε ημερίδα ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, oι επιχειρήσεις που προσφέρουν εργασία στην Ελλάδα και απασχολούν έστω και έναν μισθωτό εργαζόμενο είναι 196.695, ενώ το 90,21% εξ αυτών είναι πολύ μικρές και απασχολεί το πολύ μέχρι δέκα εργαζόμενους, δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Γ.Βρούτσης σε ημερίδα για τον ένα χρόνο λειτουργίας του συστήματος «Εργάνη».

Όσον φορά τις αμοιβές, το 79,76 των εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα λαμβάνει αμοιβές άνω των 500 ευρώ, ενώ το 7,69% αυτών παίρνει ώς 600 ευρώ.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, το 32,21% των εργαζομένων βρίσκεται στην κλίμακα αμοιβών των 1.000 έως 2.000 ευρώ. Ο συνολικός αριθμός των μισθωτών ιδιωτικού δικαίου σε όλη την Ελλάδα είναι 1.371.450 άτομα, εκ των οποίων το 53,5% είναι άνδρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: