ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.12.13

Τον ..στέλνουν για… αποτέφρωση οι Γερμανοί δημοσιογράφοι τον Αντωνάκη.


Μπουχτισμένοι από το διεφθαρμένο ελληνικό κράτος και τις εγχώριες πολιτικές δυνάμεις οι τοκογλύφοι αρνούνται να ασχοληθούν πλέον με το χρέος που μας πονάει. Αλλά πως να ασχοληθείς με μια κυβέρνηση που αντί να απολύσει προσλαμβάνει 8.000 δημοσίους υπαλλήλους μέσα στο 2013, την στιγμή που 1,5 εκατ. άνεργοι του ιδιωτικού τομέα πλήρωσαν ακριβά το τίμημα λόγω του ότι δεν ήταν .. αφισοκολλητές του ΠΑΣΟΚ ή της ΝΔ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Süddeutsche Zeitung", τον Απρίλιο του 2014 προβλέπεται να γίνει η αξιολόγηση της οικονομικής κατάστασης της Ελλάδας. Σύμφωνα με πηγές των Βρυξελλών που επικαλείται η γερμανική εφημερίδα, ο έλεγχος των στοιχείων θα γίνει πιθανότατα τον Ιούνιο. Αυτό το χρονοδιάγραμμα γράφει η γερμανική εφημερίδα δεν αρέσει στον Σαμαρά, ο οποίος θα προτιμούσε να πάει στις ευρωεκλογές έχοντας διασφαλίσει από πριν ένα θετικό μήνυμα. Αλλά κυρίως αυτό είναι που δεν θέλει η καγκελάριος Μέρκελ ακριβώς εξαιτίας των ευρωεκλογών. Έχει ανάγκη, εν όψει των ευρωεκλογών του Μαΐου, ΑΠΟ ένα ελληνικό success story έστω τραβηγμένο από τα μαλλιά. Δεν έχει καταλάβει ότι .. το.. success story είναι ένα…same story. Η ελληνική κυβέρνηση, με τις σημερινές επαφές του πρωθυπουργού στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, επιδιώκει να ολοκληρωθεί η συζήτηση για απομείωση του χρέους μέχρι τον Απρίλιο -και πάντως πριν τις ευρωεκλογές- και προσπαθεί να αποτρέψει το ενδεχόμενο οι Ευρωπαίοι να μεταθέσουν τις αποφάσεις για το καλοκαίρι του 2014 ώστε να μην δώσουν την εντύπωση στους ψηφοφόρους τους ότι δίνουν νέα βοήθεια στην Ελλάδα.
Με απλά λόγια κόλαση. 3 χρόνια μνημόνια, χιλιάδες αυτοκτονίες, πετσοκομμένες ζωές και οι κυβερνήσεις να έχουν στυλώσει τα πόδια και να αρνούνται τις μεταρρυθμίσεις για να υπερασπισθούν τους διορισμένους κομματικούς στρατούς. Κάθε λίγο και λιγάκι ο γραφικός πλέον Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει τάχα μου λίστες δημοσίων υπαλλήλων υπό απόλυση και στη συνέχεια από τηγανίτα τίποτα. Χειρότερος από τον Ρουπακιώτη ακυρώνει όλα όσα έλεγε πριν γίνει υπουργός. Για μια ακόμη φορά η Ελλάδα θα πληρώσει πολύ ακριβά τους διορισμένους κομματικούς στρατούς...
 
 
 
ιχνος

Δεν υπάρχουν σχόλια: