ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.12.13

Ελπίζουν στην ψήφο της ….μάνας τους. Το ..Δαφνί είναι ανοικτό;


Στην τελική ευθεία έχουν εισέλθει οι διεργασίες για τη συγκρότηση του νέου Κεντροαριστερού σχήματος που φιλοδοξεί να απορροφήσει το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ και παράλληλα να απεγκλωβίσει δυνάμεις από τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία.
Μετά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν ένα νέο κεντροαριστερό κόμμα να καταλαμβάνει ζωτικό χώρο και να διεκδικεί ψήφο από ένα ποσοστό που είναι πολλαπλάσιο από αυτό που συγκεντρώνουν μαζί ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ έχουν αρχίζει για τα καλά οι διεργασίες για τη συγκρότησή του.
Το νέο κόμμα της Κεντροαριστεράς έχει ήδη συγκροτήσει ένα άτυπο πολιτικό συμβούλιο στο οποίο συμμετέχουν στελέχη που είχαν στενή σχέση με τον Κώστα Σημίτη.
Πρόκειται για τους Τάσο Γιαννίτση, Αλέκο Παπαδόπουλο, Νίκο Χριστοδουλάκη, Γιώργο Φλωρίδη και Αρίστο Δοξιάδη. Το άτυπο πολιτικό συμβούλιο πλαισιώνεται και από άλλα στελέχη που έχουν επιφορτιστεί διάφορους ρόλους. Στην ομάδα αυτή ανήκουν οι: Γιάννης Βούλγαρης, Νίκος Μπίστης, Σωτήρης Βαλντέν, Έκτωρ Νασιώκας, Αθηνά Δρέττα, Γιώργος Παγουλάτος, Γιάννης Καλογήρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες συγκροτείται και μια ομάδα που θα ασχοληθεί αποκλειστικά με την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς επίσης και μια επιτροπή από στελέχη τα οποία έχουν επιρροή στο συνδικαλιστικό χώρο.
Το νέο κόμμα αναμένεται να έχει συγκροτηθεί μέχρι το τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου ενώ στην πρώτη φάση δεν πρόκειται να ανακοινωθεί η συμμετοχή του Κ. Σημίτη ο οποίος θα προσκληθεί να αναλάβει την αρχηγία λίγο πριν από τις ευρωεκλογές.
Oλα τα… καλόπαιδα στην ..πίστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: