ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.12.13

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ

Nα αποτελειώσουμε τα ανεπάγγελτα πολιτικά ταγάρια της μεταπολίτευσης και να πάρουμε πίσω την Ελλάδα


Από τον Βασίλη Μπόνιο
Επιτέλους, η νέα γενιά των Ελλήνων, τα παιδιά του διαδικτύου, λένε όχι στα ανεπάγγελτα, αριστερά και δεξιά πολιτικά ταγάρια, που κυριάρχησαν στην διάρκεια της μεταπολίτευσης πουλώντας ιδεολογία και κουραφέξαλα.
Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της GPO που δείχνει όλα τα κόμματα να κάνουν βουτιά προς τα κάτω είναι η απάντηση των νέων πολιτών οι οποίοι καταδικάζουν τις πολιτικές συμμορίες της μεταπολίτευσης.
Κανένα από τα σημερινά υπάρχοντα κόμματα- από την αριστερά ως τους φασίστες- δεν έχουν θέση στην Ελλάδα του αύριο. Είναι στο χέρι μας να  αναδείξουμε στην κεντρική πολιτική σκηνή κανονικούς ανθρώπους οι οποίοι να έχουν δουλέψει στην ζωή τους και κυρίως να μην είναι αριστερές και δεξιές σκατόφατσες που κουβαλάνε πάνω τους όλη την σήψη της μεταπολίτευσης.
Πιο αιμοβόρα θηρία από την τρόικα είναι οι ξιπασμένοι Έλληνες πολιτικοί και η πιο αιματοβαμμένη γιάφκα τρομοκρατών είναι η Βουλή της πλ. Συντάγματος.
Αυτά τα ανεπάγγελτα πολιτικά λαμόγια τα οποία βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία με τα επιχειρηματικά συμφέροντα αλλά και τους μηντιάρχες της μεταπολίτευσης αφού λεηλάτησαν την χώρα, την παρέδωσαν στη συνέχεια στην Τρόικα με ένα και μόνο στόχο: Nα φτωχοποιήσουν ακόμη περισσότερο  τους πολίτες, να βάλουν σε κάθε σπίτι κι ένα μαγκάλι έτσι ώστε στη συνέχεια να δουλεύουμε όλοι για 150 ευρώ το μήνα.
Αυτό το τέλειο πείραμα έρχονται να επιβραβεύσουν οι διεθνείς οίκοι αξιολόγησης  με 1, 2, 3 και πολλά ΑΑΑ. Όσο πιο μπιρ παρά θα επενδύουν σε μια ισοπεδωμένη, πλην πανέμορφη χώρα, τόσο περισσότερα ΑΑΑ θα της δώσουν.
Είναι ιστορικό χρέος της νέας γενιάς των Ελλήνων να στείλουν στην κόλαση τις πολιτικές συμμορίες της μεταπολίτευσης.
Κοιτάξτε τις σκατόφατσες των 300 της Βουλής (υπάρχουν βέβαια και κάποιες εξαιρέσεις) για να διαπιστώσετε πόσο σκατένιες είναι οι επιλογές των πατεράδων σας. Καλούμε λοιπόν τους νέους ανθρώπους να πάρουν πίσω την Ελλάδα από τα κομματικά μαντρόσκυλα που την λυμαίνονται δεκαετίες τώρα με τους κομματικούς στρατούς κατοχής. Κανένα από τα υπάρχοντα πολιτικά κόμματα δεν θα πρέπει να υπάρχει στα επόμενα 5 χρόνια, καμία από τις σκατόφατσες που βλέπουμε στα κανάλια τους δεν θα πρέπει να στοιχειώνει τις ζωές μας.
Το μόνο μας κριτήριο για την επιλογή των πολιτικών νέας κοπής πρέπει να είναι η επαγγελματική και ηθική τους αξιοσύνη και επάρκεια.
Είναι ο μόνος τρόπος να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας. Μην τσιμπάτε στην παραμύθα φιλομνημονιακοί και αντιμνημονιακοί-όλα τα γουρούνια (συγνώμη από τα γουρούνια) της μεταπολίτευσης καθώς και τα μηντιακά φερέφωνά τους έχουν την ίδια μούρη. Κι αυτό γιατί οι ανεπάγγελτες κομματικές συμμορίες της μεταπολίτευης πάνε πακέτο με τα σημερινά MME και τους εκδότες- μηντιάρχες. Για τα ίδια συγκοινωνούντα τσογλάνια πρόκειται. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να γίνει η Ελλάδα μια σύγχρονη δυτικοευρωπαική χώρα από το να διώξουμε με τις κλωτσιές όλες τις σημερινές κομματικές συμμορίες και τους μηντιάρχες.
Και κάτι ακόμη>Mόνο σαν αστείο θα δεχθούμε τα ίδια πολιτικά σκύβαλα, ως γενόσημα, με την ονομασία Κίνηση των 58την οποία στελεχώνουν κάτι αριστεροί χαραμοφάηδες τυχοδιώκτες, ανάμεσά στους οποίους και στελέχη με πρόσφατη κυβερνητική θητεία τα οποία υπήρξαν εκπορνευμένες οδαλίσκες της τρόικας.
Ας βάλουμε λοιπόν ένα στοίχημα ζωής, να κατασπαράξουμε τις κομματικές συμμορίες της μεταπολίτευσης οι οποίες, με άλλοθι τις ιδεολογίες τους, λεηλάτησαν την χώρα.
Θέλουμε στην πολιτική έντιμους, κανονικούς ανθρώπους οι οποίοι να έχουν δουλέψει στην ζωή τους. Ανάμεσα σ΄ αυτούς θα πρέπει να επιλέξουμε τους 120 Αρίστους-τόσους πρέπει να έχει η βουλή-που θα μας εκπροσωπούν μέσα από κόμματα νέου τύπου με κανονικούς ανθρώπους στα οποία δεν θα υπάρχει ούτε ένα καθίκι….


kourdistoportocali

Δεν υπάρχουν σχόλια: