ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.12.13

Περήφανοι και ευχαριστημένοι



(Το κείμενο που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημεριδα ΤΟ ΧΩΝΙ)



Ο ΟΑΣΑ πήρε 1 εκατομμύριο για να μας πει ότι υπάρχει ακρίβεια… την επόμενη φορά ας μου δώσουν εμένα τα μισά… και θα τους δώσω και άλλη μια πληροφορία, όχι μόνο υπάρχει ακρίβεια αλλά δεν υπάρχουν και λεφτά.
Εκτός και αν χρειαζόμασταν τον ΟΑΣΑ για να μας πει ότι το χρέος δεν θα είναι το 2020 όσο προβλέπει το μνημόνιο αλλά πολύ μεγαλύτερο… ή ότι η ύφεση θα συνεχιστεί και το 2014.
 Θα φύγει η τρόικα ποτέ από την Ελλάδα; Μα γιατί να φύγει. Αν έρχεται και ελέγχει τα χαρτιά μας, τι μας ενοχλεί, όπως αναρωτήθηκε και το στουρνάρι…
Εξάλλου δεν είμαστε κυρίαρχο κράτος… τι χολοσκάμε; Θα μας ελέγχουν, θα παίρνουν τα έσοδα μας, θα κατάσχουν την περιουσία μας, θα μας στέλνουν και κανένα email με οδηγίες… μια χαρά θα είμαστε.
Δεν θα κουράζονται και οι υπουργοί.
Συντάξεις με βάση το εισόδημα και την περιουσία λέει το δντ. Δηλαδή, αν έχεις καταφέρει να μην σου κατάσχει το σπίτι η εφορία, να μην στο κατάσχει το ασφαλιστικό ταμείο, να μην στο κατάσχει η τράπεζα σημαίνει ότι μια χαρά τα καταφέρνεις, οπότε και χωρίς σύνταξη πάλι θα τα καταφέρεις.
 
Ας δούμε λίγο την τακτική που ακολουθούν οι πολιτικοί μας για να μας παραπλανούν ψευδόμενοι μπροστά στα μάτια μας με θράσος χιλίων μπουμπούκων.
Είπε ο Αλαβάνος ότι η Γαλλία έχει plan b για την περίπτωση που η Ελλάδα βγει από την ευρωζώνη. Ο Στουρνάρας αφού είπε μια δυο άσχετες προτάσεις είπε ότι ο Αλαβάνος λέει ψέματα καθώς η Γαλλία είναι στυλοβάτης του ευρώ και δεν θα μπορούσε να έχει plan b για την περίπτωση που βγει αυτή από την ευρωζώνη.
Μόνο που ο Αλαβάνος μιλούσε για

την περίπτωση που η Ελλάδα πει αντίο, όχι η Γαλλία.
Ο Στουρνάρας δήλωσε ότι δεν ντρέπεται για την δουλειά που κάνει… τρέμε Άδωνη…
Δεν άνοιξαν σχολεία επειδή δεν υπάρχουν λεφτά για πετρέλαιο. Λίγη υπομονή, ο Σφουγγαράκης τον Απρίλιο θα μοιράσει το πλεόνασμα….
Πολιτικές διώξεις
Σοσιαλιστής στουρνάρας: Είμαι περήφανος που βάλαμε τόσους πολίτες στην φυλακή για χρέη. Γιατί οι κακομοίρηδες δεν είχαν ούτε ψωμί να φάνε και εμείς τους εξασφαλίσαμε τροφή και στέγη…
Ο Άδωνης θα ήταν ευχαριστημένος μες 300 ευρώ σύνταξη… για να μην του χαλάσουμε το χατίρι ας του δώσουμε και μισθό 300 ευρώ και να ζήσει με αυτά.
Όχι ότι αμφιβάλω ότι θα είναι ευχαριστημένος… αρκεί να του δίνεις την χαρά να διαλύει την υγεία.
Μετά την πράσινη ανάπτυξη του πασοκ έρχεται η γαλάζια ανάπτυξη της νδ. Νομίζω πάντως ότι θα δούμε κόκκινη μέρα με την ροζ ανάπτυξη του σύριζα.
Ο Φαήλος έδωσε συγχαρητήρια στον Άδωνη. Κύλησε ο τέντζερης και βρήκε το καπάκι…
Ένα δις λιγότερες καταθέσεις. Ένα δις επιπλέον οφειλές τον Οκτώβρη στην εφορία. Είδες η απογείωση; Που νάρθει και η ανάπτυξη. Ρουθούνι δεν θα μείνει.
Τελευταία φορά που ήρθαν τροπολογίες στην βουλή… η τελευταία φορά θα διαρκέσει όσο διαρκεί και η τελευταία φορά που παίρνουν μέτρα.
Ο Πολύδωρας ομολόγησε αυτό που κάνουν πολλοί βουλευτές. Ψήφιζε νόμους με τους οποίους διαφωνούσε. Αυτό δεν είναι απιστία; Πολιτική απάτη; Αντισυνταγματικό;
Να τους χαιρόμαστε…
Πολιτική δίωξη ετοιμάζεται εναντίον ενός επαναστάτη, ενός ανθρώπου που πολεμάει το καπιταλιστικό σύστημα, που έχει αφιερώσει όλη του την ζωή για τον σοσιαλισμό. Εναντίον του Γιάννου…
Το σύστημα μετά τον Άκη συνεχίζει το βρώμικο πόλεμο ενάντια στα παιδιά του λαού.
Ο διαγωνισμός των νεομνημονιακών συνεχίζεται. Στην πρώτη τριάδα είναι ο μπουμπούκος, ο Κυριάκος της οικογένειας και το στουρνάρι της κυβέρνησης.
Ο νικητής θα γευματίσει με την Μέρκελ…

Μικρός Φωκίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: