ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.12.13

Η κυβέρνηση αυτοσχεδιάζει, οι πολίτες ανησυχούν

Η κυβέρνηση αυτοσχεδιάζει, οι πολίτες ανησυχούν 
Σε πυριτιδαποθήκη με επικίνδυνα και εύφλεκτα υλικά λίγο πριν εκραγεί παρομοιάζεται η κατάσταση στη χώρα με την κυβέρνηση ανίκανη να αντιδράσει και την κοινωνία να περιμένει ταμπουρωμένη λύσεις που δεν φαίνονται να έρχονται από πουθενά. Μετά τη φτώχεια, την ανεργία, το χάος στα πανεπιστήμια και στην παιδεία, έρχονται και οι πλειστηριασμοί των ακινήτων να ρίξουν λάδι στη φωτιά.
Όσο η κυβέρνηση βρίσκεται με την πλάτη στο τοίχο, αδυνατώντας να βρει λύσεις αποδεκτές από τους δανειολήπτες και την τρόικα, τόσο οι αντιδράσεις από την κοινωνία και τα κομματικά στρατόπεδα συνεχώς μεγαλώνουν.  Από τη μία οι πολίτες αγωνιούν γιατί δεν μπορούν να γνωρίζουν αν από την 1η Ιανουαρίου θα είναι ασφαλής η κατοικία τους και τρέμουν στην ιδέα πως θα βρεθούν στο δρόμο και από την άλλη βουλευτές των κομμάτων της συγκυβέρνησης κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στα κόμματα τους πως δεν σκοπεύουν να ψηφίσουν τροπολογία που δεν θα προστατεύει την πρώτη κατοικία.
Τα φερέφωνα της τρόικας προσπαθούν να πείσουν ότι κινδυνεύει το τραπεζικό σύστημα και υπερτονίζουν σκόπιμα και συστηματικά το πρόβλημα των «μπαταχτσήδων» ενώ αποσιωπούν αδιάντροπα την τραγωδία που ζουν καθημερινά οι πολίτες. Άλλος αδυνατεί να αντεπεξέλθει στην υπεφορολόγηση, άλλος δεν έχει ρεύμα και θέρμανση, άλλος δεν έχει ψωμί. Και στο επίκεντρο όλων αυτών η ανεργία που στερεί τα μέσα προς το ζην. Αυτά όμως αναφέρονται τελείως επιδερμικά με το σκεπτικό «ας υποφέρουν κάποιοι, αρκεί να σωθεί η χώρα».
Το θέμα όμως είναι ότι. παρά τις τόσες θυσίες, αν θα σωθεί τελικά η χώρα. Αξιόπιστοι αναλυτές, όπως οι εφημερίδες FT Times, WSJ και τράπεζες όπως η ΒΝP είναι απαισιόδοξοι και προβλέπουν ακόμη και πτώχευση και αποχώρηση από τη ζώνη του ευρώ. Δεν δείχνουν να πιστεύουν τις διακηρύξεις Σαμαρά–Στουρνάρα ότι το 2014 έρχεται ανάκαμψη και η Ελλάδα θα τα καταφέρει.
Ότι η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι είναι πλέον πασιφανές. Οι κεντρόφυγες δυνάμεις στα κόμματα της συγκυβέρνησης πολλαπλασιάζονται, η αντιπολίτευση μετρά τις δυνάμεις της και ψάχνει κοινή γραμμή πλεύσης είναι γεγονός και χρειάζεται πλέον ψυχραιμία για να αποφευχθούν λάθος κινήσεις από οποιαδήποτε πλευρά.
Β. Ν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: