ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.12.13

Στροφή Στουρνάρα: Τώρα θέλει κούρεμα 50%(!) Η κυβέρνηση προσπαθεί τώρα να μετατοπίσει τη συζήτηση και να προκαλέσει αντιδράσεις


 Στροφή Στουρνάρα: Τώρα θέλει κούρεμα 50%(!)

 Στροφή 180 μοιρών επιχειρεί τώρα η κυβέρνηση στο ευρωπαϊκό μέτωπο των διαπραγματεύσων δια στόματος του Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα Liberiation, χαρακτηρίζει ιδανική λύση το κούρεμα, αλλά μάλλον μακρυνή και έτσι ζητά παρεμβάσεις ώστε να καταστεί μακροπρόθεσμα βιώσιμο το χρέος.
Η τοποθέτηση αυτή, του υπουργού Οικονομικών, είναι η πρώση ουσιαστική δήλωση της πολιτικής βούλησης της Ελλάδας, ενώ σημειολογικά και μόν η αναφορά της λέξης "κούρεμα" συνιστά απομάκρυνση από τον γερμανικό άξονα.
Η ελληνική κυβέρνηση δια στόματος τόσο του Γιάννη Στουρνάρα, όσο και του πρωθυπουργού είχε καταστήσει σαφές ότι δεν επιθυμεί νέο κούρεμα καθώς αυτίο θα οδηγούσε σε επιοπλοκές με τις αγορές.
Η δήλωση αυτή, έστω και μέσα από διατυπώσεις, καθιστά σαφές ότι η ελληνική κυβέρνηση επιθυμεί τώρα να επισπεύσει τις διαδικασίες και να προκαλέσει συζήτηση γύρω από τα ελληνικά προβλήματα.
Ο υπουργός επισήμανε ότι «ιδανικά, θα πρέπει οι πιστωτές μας, δηλαδή ουσιαστικά τα κράτη - μέλη της Ευρωζώνης, να μας κάνουν δώρο το ήμισυ αυτού του χρέους. Ξέρουμε όμως ότι κάτι τέτοιο δεν θα γίνει, δεν είναι ρεαλιστικό. Το ταγκό χορεύεται με δύο. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πάρει κανένα δώρο. Η Ελλάδα έχει επωφεληθεί από δάνεια των κρατών- μελών της Ευρωζώνης και του ΕΜΣ, δάνεια που παράγουν τόκους και τα οποία εξοφλούμε. Αυτό που ζητάμε απλά είναι καλύτερους όρους που θα μπορούσαν να πάρουν τη μορφή της μείωσης των επιτοκίων καθώς και σημαντική επιμήκυνση της αποπληρωμής. Αν δεν γίνει αυτό η Ελλάδα θα πρέπει να πετύχει τεράστια δημοσιονομικά πλεονάσματα ώστε να γίνει το χρέος βιώσιμο, άρα να επιβληθούν νέες θυσίες στον ελληνικό λαό».



sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: