ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.2.09

Ο AVRAGIOZ ...ΚΑΝΕΙ ...ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ...ΜΠΛΟΚΑ


Πολλές φορές, όλοι μας κάνουμε βόλτες στα blogα. Πότε-πότε σημειώνουμε τι ξεχωρίσαμε ή μας άρεσε για τις ειδήσεις που περιέχουν. Όσοι έχετε χρόνο, δείτε τα παρακάτω θέματα στις αντίστοιχες διευθύνσεις:

------------------------------------------------------------------

1. ΚΛΙΚ> http://press-gr.blogspot.com/ ή ΚΛΙΚ> http://www.apneagr.blogspot.com/

>>>"Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ". Συμπληρώνω, ότι κάνει κάτι πολύ μεγαλύτερο και τα πάντα δυστυχώς θα μείνουν στο απυρόβλητο. Είναι εξωφρενικές οι τιμές που πληρώνει.

--------------------------------------------------------------------

2. ΚΛΙΚ> http://prezatv.blogspot.com/

>>> "ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΝΕΚΡΟ 55ΧΡΟΝΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ, ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ... Ο ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΓΕΡΑΝΟ..."

Που είναι τα μέτρα ασφαλειας και προστασίας των εργαζόμενων ρε αληταράδες; Που είναι οι έλεγχοι ρε ανεύθυνοι φονιάδες;

>>> "ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΒΑΝΑΥΣΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ...". Κανένα σχόλιο για εκπαιδευμένους φονιάδες.

---------------------------------------------------------------------

3. ΚΛΙΚ> http://taxalia.blogspot.com/

>>> "ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΚΡΕΜΑΜΕ ΠΙΝΑΚΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΑΠΙΤΑΓΕΣ...". Συμπληρώνω ότι το θέμα δεν είναι ούτε για γέλοια ούτε για κλάματα. Κάποιοι πρέπει να φάνε άγριο φτύσιμο για τη κατάντια αυτής της χώρας.

---------------------------------------------------------------------

4. ΚΛΙΚ> http://tolimeri.blogspot.com/

>>> "Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ & ΤΡΟΦΙΜΩΝ, κ. ΣΩΤ. ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ, ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...".
Έχεις απόλυτο δίκιο και συμπληρώνω ότι ο τρισάθλιος έχει σοβαρή προϋπηρεσία και επί των ημερών του, το υπουργείο δικαιοσύνης ανέβηκε στο Νο 1 του καταλόγου διεφθαρμένων υπηρεσιών, ξεπερνώντας το Υγείας και τις πολεοδομίες.

--------------------------------------------------------------------

5. ΚΛΙΚ> http://troktiko.blogspot.com/

>>> "Η κα ΓΙΑΝΝΑ (ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ) να απαντήσει σε σοβαρή καταγγελία...".
Λυπάμαι, αλλά θα περιμένεις μέχρι τα βαθιά σου γεράματα.

--------------------------------------------------------------------

6. ΚΛΙΚ> http://evia-blog.blogspot.com/

>>> (4-2-2009) "ΠΩΣ ΟΙ ΝΑΖΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΗΤΤΑ ΣΤΗ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΓΑΖΑ. Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ...".

Σχετικό ή άσχετο, δεν με ενδιαφέρει. Ενα έχω να πω: Όταν δούλευα στους ΚΑΡΑΣΣΟ, μια μέρα με μετέφερε με το αυτοκίνητό του ο ΠΩΛ ΚΑΡΑΣΣΟ και διαπίστωσα με τα μάτια μου ότι είχε ταυτότητες ελληνική, γερμανική και ισπανική σε διαφορετικά ονόματα με τη φωτογραφία του. Αν προσθέσετε και την ισραηλίτικη, βγάλτε τα συμπεράσματά σας, για τα κόλπα με τους αριθμούς τους και τις προπαγάνδες τους.

Και κάτι ακόμα. Μπορεί να φαίνονται επέξω, αλλά στη πραγματικότητα έχουν μπει στην Ε.Ε. από τη πίσω πόρτα πριν από εμάς. όσο για τα "επίσημα" ή "μεγάλα" ΜΜΕ, σε όλα ανεξαιρέτως έχουν τα μερίδιά τους. Αυτά δεν κόπτονται για τις διακρίσεις και τα εβραίικα δικαιώματα. Φωνάζουν όποτε χρειάζεται υπέρ των πραγματικών ιδιοκτητών τους.

Μόνο από κανέναν τρελό μαθαίνουμε για καταπατήσεις δικαιωμάτων στην Αφρική ή στη Λατινική Αμερική ή στην Ασία, και γρήγορα θάβεται...................
------------------------------------------------------------
7. ΚΛΙΚ> http://gianniotis.blogspot.com/
>>> "Τα Τρακτέρ Της Οργής και της Βλακείας". Αρκετά ενδιαφέρον, και ξανά πριν από λίγο ...
ΚΛΙΚ> http://gianniotis.blogspot.com/
>>> "Γιάντα ορέ σύντεκνοι ξεχνάτε και άδικα ... κλαίτε",
...για περισσότερο ενδιαφέρον !
------------------------------------------------------------
Κι αν κάτι δεν σας πάει, εύκολα μπορείτε να μετακινηθείτε σε διπλανό blog. Μη κολάτε, για πλουραλισμό στ' αυτιά και τον νου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: