ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.2.09

Άρχισε ο διάλογος για την παιδεία


Γιατί... αμφιβάλει κανείς ότι κάπως έτσι είναι τα πράγματα;
Και για όσους δεν θυμούνται ή είναι πολύ μικροί και δεν γνωρίζουν να πούμε ότι ο καθηγητής πανεπιστημίου, αυτός ο σπουδαγμένος άνθρωπος, στο λεξικό του και στο λήμμα "Βούλγαροι" είχε πράγματι συμπεριλάβει ότι είναι προσωνυμίο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ.
Μόνο που είχε ξεχάσει να γράψει για τα χανούμια, τους βάζελους, τους γαύρους, τα σκουλήκια καθώς και το ότι ο μαλάκας αποτελεί την πλέον διαδεδομένη ελληνική λέξη με διεθνή μάλιστα "καριέρα" καθώς την γνωρίζουν ακόμα και στο εξωτερικό.


Και μετά απορούμε γιατί είναι σκατά η παιδεία στην Ελλάδα. Αυτό που τους καίει είναι πως θα γίνεται η εισαγωγή στα πανεπιστήμια και ποιος τρόπος θα φέρει περισσότερες ψήφους.

Το ότι το πρόβλημα βρίσκεται στην ρίζα ούτε που το σκέφτηκαν οι φωστήρες με τα κιλά από πτυχία. Προφανώς από το πολύ διάβασμα το μυαλό τους έγινε πελτές.

Γιατί κύριοι φωστήρες, δεν έχει καμία σημασία να ξέρει κάποιος ότι 1+1 κάνουν δύο. Σημασία έχει να ξέρει γιατί 1+1 κάνουν δύο.

Αλλά δεν σας συμφέρει να μάθει ο κόσμος να σκέφτεται γιατί τότε θα πάψει να είναι ένα πρόβατο που το πάτε κάθε 4 χρόνια (ή και συχνότερα) στα σφαγεία με τις κάλπες.

Το χειρότερο είναι ότι και οι σημερινοί πολιτικοί είναι απόφοιτοι αυτού του συστήματος παιδείας.

Γι αυτό και δεν θα καταλάβουν τίποτα. Ή... τίποτες, όπως θα έλεγε και ο σημερινός Υπουργός Παιδείας.
panic-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: